Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023

Εφ όσον δεν θέλετε ο ίδιος . .....


Όσον και αν πιθανότατα δυσανασχετεί θα πρέπει να διατάξετε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας να παραστεί στην κηδεία του τέως Βασιλέως Κωνσταντίνου.
Κύριε Πρωθυπουργέ,

Με λύπη μου παρατηρώ ότι πάλιν κάνετε λάθος.

Εφ όσον δεν θέλετε ο ίδιος να παραστείτε, πράγμα που θα ήταν λίαν επωφελές και συμφέρον για την πατρίδα μας να τιμήσετε και τους υψηλούς ξένους που θα παραστούν στην κηδεία.

Όσον και αν πιθανότατα δυσανασχετεί θα πρέπει να διατάξετε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας να παραστεί στην κηδεία του τέως Βασιλέως Κωνσταντίνου. Να μην φοβηθεί. Δεν θα πάθει τίποτε.

Αυτό απαιτεί η σοβαρότητα της πατρίδας μας και επίσης το συμφέρον της. Επιπλέον αυτό θα φέρει μετά τόσα χρόνια μίαν απαιτούμενη ηρεμία στην πατρίδα σας.

Επίσης αν και δεν νομίζω ότι σας απασχολεί αυτό απαιτεί και το πολιτικό σας συμφέρον, αν δεν θέλετε να έρθει με τις εκλογές ο «σωτήρας» της Ελλάδας Τσίπρας.

Όχι μόνον από το μέγα ποσοστό, που παρά τις τότες συνθήκες ψήφισε τότε υπέρ της Βασιλείας αλλά και για κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο.

Δρ Ευριπίδης Μπίλλης


 https://www.ksipnistere.com/2023/01/blog-post_763.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.