Τρίτη, Ιανουαρίου 10

Γιώργος Βογιατζής: «Η δεύτερη σύζυγός μου, πήρε ένα πρωί τον γιο μου και δεν γύρισε ποτέ»

Γιώργος Βογιατζής: «Η δεύτερη σύζυγός μου, πήρε ένα πρωί τον γιο μου και δεν γύρισε ποτέ»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» παραχώρησε ο Γιώργος Βογιατζής για την καριέρα του, αλλά και τις δυσκολίες που έχει βιώσει στη ζωή του.

«Ξεκίνησα από το Παρίσι για να πάω φαντάρος στην Ελλάδα και “κόλλησα” στη Ρώμη. Δεν επέστρεψα ποτέ. Έχω κοιμηθεί δύο μήνες στο αυτοκίνητο, έχω μείνει 8 ημέρες νηστικός μέχρι που ο Φίνος μου έφερε χρήματα από την Βλαχοπούλου.

Ο Κακογιάννης με πήρε να παίξω στον Ζορμπά. Ήμουν κάτω των 18 και ζήτησε από τη μητέρα μου να υπογράψει για να παίξω. Την επόμενη ημέρα ήμουν στην Κρήτη. Πήγα να μιλήσω στην Ειρήνη Παπά και εκείνη με επέκρινε. Της αντιμίλησα, έφυγα και από εκείνη την ημέρα γίναμε κολλητοί», είπε αρχικά ο Γιώργος Βογιατζής.είπε αρχικά ο Γιώργος Βογιατζής.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Βογιατζής πρόσθεσε: «Η πρώτη μου σύζυγος, μου έστειλε την κόρη μου στα γυρίσματα με την Νταϊάν Κίτον. Η δεύτερη ένα πρωί πήρε τον γιο μου, έφυγε και δεν γύρισε ποτέ. Ξαναείδα τον γιο μου μετά από δύο χρόνια. Με την τρίτη σύζυγό μου γνωριστήκαμε στην Ελλάδα. Μου πήρε μήνες γιατί ήταν μικρή και όταν με έβλεπε, έλεγε “Τι καλός ο κύριος Βογιατζής”.

Κλείνοντας, ο Γιώργος Βογιατζής ανέφερε μεταξύ άλλων: «Έστειλα γράμμα στον Τζεφιρέλι και του έγραψα: “Ξέρω ότι είδατε την ταινία μου στις Κάννες” και με φώναξε αμέσως. Σε όλα τα γυρίσματα η Madonna δεν μίλαγε ποτέ στη γυναίκα μου. Εμένα ερχόταν με αγκάλιαζε κι εκείνη την αγνοούσε».

 govastiletto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .