Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023

Τρόμος για οικογένεια στο Παλαιό Φάληρο όταν τους έδεσαν και τους λήστεψαν κουκουλοφόροι

Τρόμος για οικογένεια στο Παλαιό Φάληρο όταν τους έδεσαν και τους λήστεψαν κουκουλοφόροι

Τον απόλυτο τρόμο έζησε μια οικογένεια τα μεσάνυχτα στο Παλαιό Φάληρο.

Τρεις άγνωστοι δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, περίπου μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, ακινητοποίησαν τον άντρα της οικογένειας την ώρα που έβγαινε από την είσοδο της πολυκατοικίας.

Οι δράστες με την απειλή κυνηγητικού όπλου τον ανέβασαν στο διαμέρισμα, έδεσαν τον ίδιο, την σύζυγό του αλλά και τα δύο τους παιδιά.

Η τετραμελής οικογένεια είχε "παγώσει" βλέποντας να "πρωταγωνιστεί" σε ένα σκηνικό τρόμου που παρέπεμπε σε κινηματογραφική ταινία. Στη συνέχεια οι ληστές έψαξαν όλα τα δωμάτια του διαμερίσματος, άρπαξαν ότι χρήματα βρήκαν και εξαφανίστηκαν. Η οικογένεια ύστερα από ώρα και μεγάλο κόπο κατάφερε, με κάποιον τρόπο, να απελευθερωθεί και να ειδοποιήσει την αστυνομία.

Οι αρχές θα ερευνήσουν τους χώρους του διαμερίσματος προσπαθώντας να εντοπίσουν κάποιο στοιχείο που θα τους οδηγήσει στην ταυτότητα των δραστών.

Ταυτόχρονα, αναζητούν και εικόνα από κάμερες ασφαλείας προκειμένου να δουν πως οι κακοποιοί πλησίασαν αλλά και πώς λίγο αργότερα διέφυγαν από την οδό Νηρηίδων.

 zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.