Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023

Η ανάρτηση του Βασιλικού Οίκου της Ισπανίας για την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

 

Τα ισπανικά ΜΜΕ έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την κηδεία του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου λόγω της παρουσίας μελών της ισπανικής βασιλικής οικογένειας στην Αθήνα

Ανάρτηση στο twitter σχετικά με την κηδεία του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου έκανε στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter έκανε η ισπανική βασιλική οικογένεια.

Με τη λεζάντα: «Τελετή ταφής του βασιλιά Κωνσταντίνου της Ελλάδας στο οικογενειακό

νεκροταφείο του Τατοΐου» η ισπανική βασιλική οικογένεια δημοσίευσε φωτογραφίες από την ταφή στο Τατόι που παρευρέθηκε ο βασιλιάς Φίλιππος με τη σύζυγό του Λετίθια, την μητέρα του Σοφία.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι από τις φωτογραφίες…. λείπει ο αυτοεξόριστος πρώην μονάρχης της Ισπανίας Χουαν Κάρλος που όπως γράφουν τα διεθνή ΜΜΕ δεν έχει πλέον καμία επαφή με τον γιο του και νυν βασιλιά Φιλίπε.

Ο Χουαν Κάρλος φαίνεται μόνο σε μια από τις φωτογραφίες στο βάθος και σε πρώτο πλάνο είναι ο βασιλιάς με την σύζυγό του και την εμφανώς συγκινημένη βασιλομήτορα Σοφία.

/24wro.com.gr
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.