Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023

Σωτήρης Καλυβάτσης: «Προτιμώ τα ζώα – Έχω αρχίσει με τον καιρό να μη συμπαθώ ιδιαίτερα το ανθρώπινο είδος»

Ο ηθοποιός που είχε αγαπήσει το πανελλήνιο με τις ατάκες και τα αστεία του, τον τελευταίο καιρό στέκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο Σωτήρης Καλυβάτσης δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις αλλά σε μία από τις δηλώσεις του είχε αναφέρει πως πλέον με τους ανθρώπους είναι πολύ επιφυλακτικός.

“Δεν θέλω να κάνω παιδί!”

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης μίλησε για τη θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί, αναφέρθηκε επίσης και στην απόφαση να μην αποκτήσει παιδιά αλλά και στη σχέση με τη σύντροφό του, Ηρώ Λούπη.

Ο ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Δεν θέλω να κάνω παιδί γιατί το αντιλαμβάνομαι σαν μια τεράστια ευθύνη. Θες να με πεις ευθυνόφοβο, θες να με πεις ανώριμο, θες να με πεις εγωιστή… αλλά δεν αισθάνομαι έτοιμος να αναλάβω αυτή την ευθύνη. Από την άλλη, πάλι, υπάρχει και ο αντίλογος σίγουρα πως αν δεν το κάνεις, δεν μπορείς να το καταλάβεις. Αλλά αυτό δεν είναι να το κάνεις… δηλαδή α, μια που καθόμαστε, ας κάνουμε και ένα παιδί. Δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω έτσι. Ούτε το παιδί ούτε την οικογένεια. Και η Ηρώ είναι ένας άνθρωπος που δεν θέλει επίσης να κάνει παιδιά ούτε και θέλει να παντρευτεί. Οπότε μια χαρά είμαστε έτσι όπως ζούμε».

“Προτιμώ τα ζώα από τους ανθρώπους”

«Ένας ακόμα λόγος που με αποθαρρύνει είναι το πώς είναι η ζωή, μάλλον το πώς είναι ο άνθρωπος. Γιατί έχω αρχίσει όσο περνάνε τα χρόνια να μη συμπαθώ ιδιαίτερα το ανθρώπινο είδος. Δηλαδή προτιμώ τα ζώα».

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης πρωταγωνιστεί στην παράσταση “Εκτός Ελέγχου” σε κείμενα του ΑΡΚΑ στο Θέατρο “Κολοσσαίον”.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.