Παρασκευή, Ιανουαρίου 6

O Νίκος Παππάς για τον Δήμο Αθηναίων;-«Κοντά σε συμφωνία με τον Τσίπρα…»

Συνέχεια μεταγραφών αλλά ποδοσφαιρικά κινείται ο ΣΥΡΙΖΑ κατα πως φαίνεται, καθώς μετά την την Πόπη Τσαπανίδου, ακόμη μία μεγάλη έκπληξη ετοιμάζουν στην Κουμουνδούρου

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα aftodioikisi.gr, ο μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού Νίκος Παππάς βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Αλέξη Τσίπρα, έτσι ώστε να αποτελέσει τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ για τον δήμο Αθηναίων στις επερχόμενες εκλογές. Μάλιστα όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Παππάς φέρεται πώς ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα να ανακοινώσει πρώτα ο ίδιος την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του για το δήμο των Αθηναίων και στη συνέχεια να λάβει τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Aνάλογες πληροφορίες έχει και ο δημσιογράφος Βασίλης Σκουρής ο οποίος έγραψε για το ίδιο ενδεχόμενο (στο ieidiseis.gr) χωρίς να κατονομάσει τον “διεθνή εν ενεργεία μπασκετμπολίστα, το όνομα του οποίου θα προκαλέσει μεγάλη αίσθηση και θα δημιουργήσει σαφώς νέα δεδομένα στις εκλογές για τον πρώτο Δήμο της χώρας τον προσεχή Οκτώβριο”.

Θυμίζουμε πως ο 32χρονος γκαρντ αγωνίστηκε με το “τριφύλλι” στο στήθος από το 2013 ως το 2020, ενώ στις 3 Δεκεμβρίου 2022 ανακοινώθηκε και επίσημα η επιστροφή του στον σύλλογο που αγάπησε και αγαπήθηκε. Συνολικά με τους “πράσινους” έχει κατακτήσει 5 πρωταθλήματα και 5 Κύπελλα Ελλάδος.

 https://www.koutipandoras.gr/article/o-nikos-pappas-gia-ton-dimo-athinaion-konta-se-symfonia-me-ton-tsipra/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .