Σάββατο, Ιανουαρίου 28

Ιταλία: O αρχηγός της Κόζα Νόστρα είχε σε ένα από τα κρησφύγετά του αφίσα του «Νονού»

Ιταλία: O αρχηγός της Κόζα Νόστρα είχε σε ένα από τα κρησφύγετά του αφίσα του «Νονού»

Συνεχίζονται οι έφοδοι της ιταλικής αστυνομίας και των καραμπινιέρων στα τρία κρησφύγετα του αρχηγoύ της Κόζα Νόστρα Ματέο Μεσίνα Ντενάρο τα οποία εντοπίστηκαν στη Σικελία.

Ο επικεφαλής της συμμορίας αυτής συνελήφθη την περασμένη Δευτέρα έξω από κλινική στο Παλέρμο. Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα La Repubblica, o Μεσίνα Ντενάρο κρατούσε αναλυτικούς

λογαριασμούς εσόδων και εξόδων διαφόρων επιχειρήσεων της μαφίας, «για ποσά με πολλά μηδενικά».

Στα καταφύγιά του βρέθηκαν σημειώσεις σε μικρά αυτοκόλλητα χαρτιά με τηλέφωνα προσώπων που θεωρούσε χρήσιμα και «υποχρεώσεις» του. Βρέθηκε επίσης αφίσα του κινηματογραφικού έργου «Ο Νονός».

Το τρίτο κρησφύγετο εντοπίστηκε από τους καραμπινιέρους  το απόγευμα της Πέμπτης στο χωριό Καμπομπέλο της Σικελίας. Εισαγγελείς συνεχίζουν να ελέγχουν δυο κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικό υπολογιστή που ανήκαν στον αρχηγό της σικελικής μαφίας και θεωρούνται «πηγή πολύτιμων πληροφοριών».

Πηγή φωτογραφίας: La Repubblica

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.