Σάββατο, Ιανουαρίου 14

ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΤΕΤΑΞΕ TON τ. ΒΑΣΙΛΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟΥΣ...ΙΔΙΩΤΕΣ, ENΩ 5 ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ! ΤΩΡΑ, Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΛΕΕΙ, ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ!

Γελοιότητες που εκθέτουν περαιτέρω την κυβέρνηση!:

ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΤΕΤΑΞΕ TON τ. ΒΑΣΙΛΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟΥΣ...ΙΔΙΩΤΕΣ, ENΩ 5 ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ! ΤΩΡΑ, Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΛΕΕΙ, ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ!
Η απόλυτη γελοιοποίση της κυβέρνησης Μητσοτάκη, και δι΄'αυτής, η γελοιοποίηση όλου του ελληνικού κράτους! Αφού κατέταξε τον τ. βασιλέα στοτυς ιδιώτες, και αφού είδε ότι έρχονται 5 βασιλείς στην κηδεία του, τώρα τρέχει να μαζέψει τα αμάζευτα: Νέα ανακοίνωση για την εκπροσώπησή της στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, την προσεχή Δευτέρα εξέδωσε η κυβέρνηση το πρωί της Παρασκευής (13/1). Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εκδόθηκε «η κυβέρνηση θα εκπροσωπηθεί στην κηδεία του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου από τον Αντιπρόεδρό της Παναγιώτη Πικραμμένο και την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη»!!! 

Γελοιότητες που εκθέτουν περαιτέρω την κυβέρνηση!:

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Πρώτο Θέμα, η κυβέρνηση αποφάσισε την αναβάθμιση της εκπροσώπησης με τον Πικραμμένο και ο λόγος είναι ότι στην Αθήνα θα έρθουν αρχηγοί κρατών. Μέχρι στιγμής επιβεβαιωμένες είναι η άφιξη του βασιλιά της Σουηδίας, της βασίλισσας της Ολλανδίας, της βασίλισσας της Δανίας, του μεγάλου Δούκα Λουξεμβούργο και του βασιλιά της Ισπανίας.

Την ίδια ώρα πυρετώδεις είναι οι διαβουλεύσεις, οι προετοιμασίες και οι εργασίες (στο Τατόι) για την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου τη Δευτέρα μετά τον θάνατό του το βράδυ της Τρίτης (10/1) από πολυοργανική ανεπάρκεια.

Οι διεργασίες όσον αφορά την κηδεία αλλά και την ταφή του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ (που όπως ανακοινώθηκε θα ταφεί ως ιδιώτης), αφορούν τόσο την κυβέρνηση για τα μέτρα ασφαλείας και τις εργασίες στο Τατόι όσο και την οικογένεια του τέως βασιλιά για τα πρόσωπα που θα προσκληθούν.

Εκτός από το ζήτημα της ταφής του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου που έκλεισε με την ανακοίνωση της κυβέρνησης μετά από διυπουργική σύσκεψη στο Μαξίμου, ένα ζήτημα που εκκρεμεί έχει να κάνει με το αν θα υπάρξει ή όχι λαϊκο προσκύνημα στη σορό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό που λένε από την κυβέρνηση είναι ότι δεν υπάρχει ζήτημα για λαϊκό προσκύνημα στη σορό του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου τη Δευτέρα. Προσθέτουν πάντως ότι δεν υπάρχει πρόβλημα αν η οικογένειά του συνεννοηθεί με τη Μητρόπολη ώστε η σορός να παραμείνει στο παρεκκλήσι για λίγες ώρες την ημέρα της κηδείας ώστε κάποιοι να αποτίσουν φόρο τιμής.

Αυτό που εξηγούσαν κυβερνητικές πηγές είναι ότι πρόβλημα θα αποτελούσε αν το προσκύνημα στη σορό του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ ήταν τριήμερο, γεγονός που θα παρεπέμπε σε αποχαιρετισμό με τιμές αρχηγού κράτους σε επίπεδο διαδικασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .