Παρασκευή, Φεβρουαρίου 17

Υπόθεση 12χρονης στον Κολωνό: Έπαιζε στην πλατεία με την κόρη ατόμου που κατηγορείται ότι τη ασελγούσε εις βάρος της

Ποιος την έβγαλε στο κλαρί ;; Και τι μάνα ήταν αυτή που δεν ήξερε τα μεσάνυχτα που ήταν το 12 χρονο κορίτσι της; Και γιατί δεν την αναζητούσε τις νύχτες;;

Πέντε νέα άτομα είναι στο «στόχαστρο» των αρχών

Υπόθεση 12χρονης στον Κολωνό: Έπαιζε στην πλατεία με την κόρη ατόμου που κατηγορείται ότι τη ασελγούσε εις βάρος της

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση βιασμού της 12χρονος στον Κολωνό, καθώς τέσσερα άτομα οδηγήθηκαν στη φυλακή και ένας αφέθηκε ελεύθερο με όρους, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το παιδί φέρεται να έπαιζε με την κόρη ενός ατόμου που κατηγορείται ότι ασελγούσε εις βάρος της.

Σύμφωνα με το Mega, ένας από όσους αναμένεται να συλληφθούν, έχει κόρη κοντά στην ηλικία της 12χρονης, με την οποία η ανήλικη συνήθιζε να παίζει μαζί στην πλατεία της περιοχής.

 Επίσης στη γειτονιά λένε ότι η μικρή είχε εξοικειωθεί τόσο πολύ που μιλούσε σε μεγάλους άντρες  σε ηλικία- τι όμορφο πουκάμισο φοράς και πόσο σου πάει! Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού, η 12χρονη φέρεται να αναγνώρισε πέντε νέα άτομα που είναι στο «στόχαστρο» των αρχών και είναι τα εξής:

  • Ένας εργάτης
  • Ένας ιδιοκτήτης καταστήματος
  • Δύο ιδιωτικοί υπάλληλοι
  • Ένας οδοντίατρος
  • Και πόσοι άλλοι ακόμη;;

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.