Δευτέρα, Φεβρουαρίου 20

Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια - Πρωτογεράκη: Εβρισκε πελάτες μόνη της

Δικηγόρος του 23χρονου εμπλεκόμενου στην υπόθεση των Σεπολίων που αφέθηκε ελεύθερος είναι η ηθοποιός Βίκυ Πρωτογεράκη η οποία είπε πως «μιλάμε για τον εκμαυλισμό ενός παιδιού το οποίο το έκαναν να σκέφτεται σαν μεγάλος άνθρωπος αυτοί που το μεγάλωσαν και το διέφθειραν»

protogeraki
Βίκυ Πρωτογεράκη | Glomex

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 23χρονος εμπλεκόμενος στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τα Σεπόλια. Εν αναμονή των νέων κλήσεων της ανακρίτριας και της έκδοσης ενταλμάτων από την Αστυνομία για έξι πρόσωπα, η δικηγόρος του 23χρονου μίλησε για τον πελάτη της ενώ υποστήριξε πως το παιδί «έβρισκε πελάτες μόνο του»! Δικηγόρος του 23χρονου είναι η ηθοποιός Βίκυ Πρωτογεράκη η οποία αναφέρθηκε στην υπόθεση των Σεπολίων λέγοντας πως «μιλάμε για τον εκμαυλισμό ενός παιδιού το οποίο το έκαναν να σκέφτεται σαν μεγάλος άνθρωπος αυτοί που το μεγάλωσαν και το διέφθειραν». 

«Το βίαζαν το παιδάκι και από ένα σημείο και μετά όπως προκύπτει από τη δικογραφία έβρισκε τους πελάτες μόνη της!» είπε στον ALPHA η κυρία Πρωτογεράκη με τον Σταύρο Μπαλάσκα να ρωτά «"ψάρευε" πελάτες η μικρή χωρίς να το ξέρουν, ιδιαίτερα ο Μίχος;». «Είναι σοκαριστικό αυτό που λέτε κυρία Πρωτογεράκη, δεν ισχύει» είπε σε έντονο ύφος η Κατερίνα Καινούργιου. Από την πλευρά της η Βίκυ Πρωτογεράκη ανέφερε πως «ρωτούσε τη 12χρονη η κοινωνική λειτουργός "σε αυτόν πήγες γιατί στον υπέδειξε ο Μίχος;" και απάντησε "όχι"¨. Εγώ είδα τη στιχομυθία, διάβασα δικογραφία. Ασχετα με αυτό εγώ λυπάμαι για τον εκμαυλισμό του παιδιού και αυτοί που το κάνουν θέλουν κρέμασμα». 

 

Καινούργιου. Από την πλευρά της η Βίκυ Πρωτογεράκη ανέφερε πως «ρωτούσε τη 12χρονη η κοινωνική λειτουργός "σε αυτόν πήγες γιατί στον υπέδειξε ο Μίχος;" και απάντησε "όχι"¨. Εγώ είδα τη στιχομυθία, διάβασα δικογραφία. Ασχετα με αυτό εγώ λυπάμαι για τον εκμαυλισμό του παιδιού και αυτοί που το κάνουν θέλουν κρέμασμα». 

Οσον αφορά τον πελάτη της, η Βίκυ Πρωτογεράκη είπε πως «ο άνθρωπος αυτός είναι 22 και έχει 5 χρόνια μια κοπέλα μου μένει δίπλα στο μαγαζί του και κάθε μεσημέρι του πήγαινε φαγητό. Τον είχε αναγνωρίσει από μία φωτογραφία από το 2019, από ένα άσυλο». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.