Σάββατο, Φεβρουαρίου 4

Θα βρίσκονται δίπλα σας στις γειτονιές των 15 λεπτών!!! ΤΡΟΜΟΣ με το ΒΙΝΤΕΟ

Έχει ξεκινήσει ήδη στην Ελλάδα…

Όπως διαβάσατε πριν κάποιους μήνες στο ΕΛ, μοντέλο του σούπερ μάρκετ «χωρίς ταμεία» αναμένεται να αναπτύξει στην χώρα μας, πιθανότατα έως το τέλος του έτους, η γαλλική πολυεθνική Carrefour.

Το εν λόγω μοντέλο αποκαλείται «Carrefour Flash 10/10» και υπάρχει προς το παρόν μόλις σε δύο πόλεις διεθνώς, σε Παρίσι και Ντουμπάι. ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!

Επιπλέον, στην Νέα Σμύρνη έχει ανοίξει το πρώτο ρομποτικό μίνι μάρκετ, στην Ελλάδα. Στον χώρο δεν θα υπάρχει υπάλληλος και οι καταναλωτές θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν τις αγορές τους μέσω οθονών αφής!

Η είδηση πλέον είναι πως τα αχρήματα σουπερμάρκετ πληθαίνουν και τρομακτικά βίντεο κάνουν την εμφάνισή τους.

Σε ένα από αυτά πολίτης αναφέρει:

«Λοιπόν ήμουν στο Λονδίνο πριν λίγες μέρες και είδα κάτι που δεν έχω ξαναδεί, αλλά το σκέφτομαι  από τότε. Κατά κάποιο τρόπο με ενοχλεί!

Έχετε δει αυτά τα νέα καταστήματα που φτιάχνει η Amazon; Δεν υπάρχουν ταμίες, ούτε χώρος ταμείου, δεν υπάρχουν ταμειακές μηχανές, απλά σαρώνετε την εφαρμογή σας στην Amazon, μπαίνετε μέσα, παίρνετε οτιδήποτε θέλετε, βγαίνετε έξω, ο λογαριασμός σας στην Amazon  χρεώνεται αυτόματα και η απόδειξη σας αποστέλλεται μέσω “email”.

Ειλικρινά δεν είμαι σίγουρος τι να σκεφτώ για αυτό. Αφενός μεν, είναι πολύ βολικό και κάπως ωραίο, από την άλλη δε, νιώθω ότι είμαι στο επόμενο επίπεδο παρακολούθησης.

Είναι κάπως τρομακτικό να γίνεται κανονικότητα και πρόκειται να γίνει κανονικότητα  αυτό. Είναι το μέλλον των αγορών παντοπωλείου και πιθανώς όλων των αγορών».

Και ενδεχομένως οι αγορές αργότερα θα γίνονται με ψηφιακή ταυτότητα που θα εμφυτεύεται!!! Μέσα σε πόλεις-γειτονιές των 15 λεπτών, όλα θα βρίσκονται κοντά σας!!!

 

Και ενδεχομένως οι αγορές αργότερα θα γίνονται με ψηφιακή ταυτότητα που θα εμφυτεύεται!!! Μέσα σε πόλεις-γειτονιές των 15 λεπτών, όλα θα βρίσκονται κοντά σας!!!

 

Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ:

 

 

photo freepik

el.gr

.triklopodia.gr/
facebook sharing button
twitter sharing button
email sharing button

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.