Πέμπτη, Φεβρουαρίου 2

Κώστας Φραγκολιάς: Είχα ένα πρόβλημα υγείας και χρειάστηκα 200.000 ευρώ

Κώστας Φραγκολιάς: Είχα ένα πρόβλημα υγείας και χρειάστηκα 200.000 ευρώ 

Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν από κάποια χρόνια μίλησε ο Κώστας Φραγκολιάς, με αφορμή τις δηλώσεις του Αλέκου Συσσοβίτη ότι το χρήμα είναι κινητήριος δύναμη για τα πάντα στον κόσμο.

«Η δυστυχία, ας το πούμε… Μπορεί κάτι να σου τύχει και μόνο αν έχεις πολλά λεφτά μπορείς να γίνεις καλά. Να σας δώσω ένα παράδειγμα;

Με τη λευχαιμία ας πούμε που είχα λίγο κάτι πριν έξι χρόνια, ήθελε 200.000» εξομολογήθηκε Κώστας Φραγκολιάς.«Όταν έχεις οικονομική ευχέρεια σίγουρα τα αντιμετωπίζεις όλα διαφορετικά, έχεις και τις επιλογές να πας και στον ένα και στον άλλο γιατρό» σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Συγγνώμη, την κοινωνική ασφάλιση γιατί την έχουμε, για πλάκα; Δεν είμαστε σε ένα κράτος ευρωπαϊκό, που υποτίθεται ότι υπάρχει δημόσια ασφάλιση;» αναρωτήθηκε ο Δημήτρης Παπανώτας, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να τονίζει: «Αν είναι ένα σοβαρό θέμα υγείας, και όλα τα λεφτά του κόσμου να έχεις μπορεί να μην αντιμετωπίζεται καν. Άλλοι μπορούν λιγότερα, άλλοι περισσότερα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.