Πέμπτη, Φεβρουαρίου 23

Τζένη Θεωνά: «Στην εγκυμοσύνη πήρα 25 κιλά, το σώμα μου δεν επανήλθε ποτέ»

«Ένιωθα σαν να είμαι δύο άνθρωποι» δήλωσε η ηθοποιός - Δείτε βίντεο 
theona_egumosunh432
Η Τζένη Θεωνά αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη και τα κιλά που πήρε, σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησε στο «Happy Day», όπου και τόνισε ότι το σώμα της δεν έχει επανέλθει ακόμη από την εγκυμοσύνη.

Ειδικότερα, είπε:  «Στην εγκυμοσύνη μου πήρα 25 κιλά, ένιωθα σαν να είμαι δύο άνθρωποι. Δεν έχασα ποτέ όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης, το σώμα μου δεν επανήλθε ποτέ. Δεν φοράω το ίδιο νούμερο στα ρούχα».

Δείτε βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cqowlmux5cft)


Στην πορεία, η Τζένης Θεωνά σχολίασε τα επαγγελματικά της σχέδια και τον ρόλο της παρουσίασης που ανέλαβε στην εκπομπή «Μαμά-δες».

«Αισθάνομαι πανευτυχής στην εκπομπή “Μαμά-δες”, δεν περίμενα ότι θα το απολαύσω τόσο πολύ. Έχω πει πολλά όχι γιατί υπήρξαν πολλές προτάσεις που δεν μου ταίριαζαν. Δέχτηκα προτάσεις και για συμπαρουσίαση και για πάνελ σε πρωινές εκπομπές».

Τέλος, αποκάλυψε ότι: «Σε ένα ραντεβού μου είπαν πως κυκλοφορεί η φήμη ότι λέω συνέχεια όχι και μου έκανε εντύπωση. Πιστεύω πως έκανα σωστά που δεν αποδέχτηκα τις προτάσεις».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.