Δευτέρα, Φεβρουαρίου 6

Αλέξης Τσίπρας: «Ο λαός θα βγάλει τη χώρα από το τέλμα που έχει οδηγηθεί τα τελευταία 3,5 χρόνια»

 Αλέξη, δεν ξεχνά ο Ελληνικός λαός την προδοσία της Μακεδονίας

Αλέξης Τσίπρας: «Ο λαός θα βγάλει τη χώρα από το τέλμα που έχει οδηγηθεί τα τελευταία 3,5 χρόνια»

«Η απάντηση θα είναι η μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές όποτε και αν αποφασίσουν να στήσουν τις κάλπες»

Στο κλειστό γήπεδο «Απόλλωνα» στην Πάτρα μίλησε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε πως «ήρθε η ώρα του λαού», ο οποίος θα κρίνει «την κυβέρνηση της ακρίβειας και των ανισοτήτων».

Εξέφρασε την πεποίθηση ότι το «πάθος» και η «αποφασιστικότητα» του κόσμου που παρευρίσκεται δηλώνει όχι μόνο τη «δυνατότητα» του ΣΥΡΙΖΑ να κερδίσει στις επερχόμενες εκλογές, αλλά ότι βρίσκεται ήδη «μπροστά στις μεγάλες ευθύνες» που του δώσει ο λαός για να «βγάλει τη χώρα από το τέλμα που έχει οδηγηθεί τα τελευταία 3,5 χρόνια».

«Όποιος ξέχασε, θυμήθηκε και έμαθε, έμαθαν οι νεότεροι τί σημαίνει η δεξιά του κ. Μητσοτάκη», είπε χαρακτηριστικά αντιδρώντας στο άκουσμα του εν λόγω συνθήματος και τόνισε πως «ήρθε η ώρα να απαντήσει ο κάθε πολίτης, ό,τι κι αν ψήφισε στις τελευταίες εκλογές, στο δίλημμα που επιτακτικά βάζει η ίδια η ζωή και η πραγματικότητα: Δημοκρατία, ή Νέα Δημοκρατία, Δικαιοσύνη, ή Μητσοτάκης».


«Η απάντηση που θα δώσει ο λαός θα είναι συντριπτική. Η απάντηση θα είναι Δημοκρατία. Η απάντηση θα είναι Δικαιοσύνη. Η απάντηση θα είναι η μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, όποτε και αν αποφασίσουν να στήσουν τις κάλπες», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας και επανέλαβε πως «ο εφιάλτης που ζούμε ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια θα φτάσει στο τέλος του» και «η δημοκρατία, το κράτος Δικαίου, η Δικαιοσύνη θα επιστρέψουν σε αυτόν τον τόπο».pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .