Σάββατο, Φεβρουαρίου 11

Ο μεγάλος Δημοκράτης που έχει τους χαμηλοσυνταξιούχους των 400 ευρώ σε πρόγραμμα θανάτου ούτε ευρώ αύξηση αυτό θα πει για τον Κούλη Δημοκρατία ...

Μητσοτάκης: Διαρκής ο αγώνας για την προστασία της δημοκρατίας από τους εχθρούς της

Τελικά ποιος είναι εχθρός της Δημοκρατίας αν όχι εσύ Κούλη 7.000 ευρώ μισθό οι πολιτικοί, 400 ευρώ οι χαμηλοσυνταξιούχοι  τους κλέψατε ακόμη και το ΕΚΑΣ ΑΛΗΤΕΣ !

Ας μας πει τι ακριβώς έκανε αυτά τα τέσσερα χρόνια για τους Έλληνες πολίτες. Οι νέοι είναι άνεργοι και αναγκάζονται να ξενιτεύονται από την Πατρίδα τους,  οι συνταξιούχοι φυτοζωούν, ούτε σε γιατρό για την υγεία τους δεν τους περισσεύουν . Αλλά αυτός ωσάν Λουδοβίκος ζει σε χλιδή, που να καταλάβει τι θα πει ανέχεια. Λήστεψαν τα δώρα, τα επιδόματα των συνταξιούχων όλα τα κόψανε με τα Μνημόνια και τίποτα δεν επανέφεραν

από το 2012. Δεν έχουν μας λένε, μη  ρίξουν τον προϋπολογισμό του Κράτους μας λένε, και τότε γιατί γι’ αυτούς υπάρχουν λεφτά και δεν κόψανε από τα δικά τους ούτε σε μισθούς και ούτε σε συντάξεις τους; Όλο το συνάφι του το έχει τακτοποιήσει οι πλούσιοι έγιναν πιο πλούσιοι και οι φτωχοί πολίτες υποφέρουν . Και τώρα ζητά από τους πολίτες να τον ξαναψηφίσουν για να συνεχίσει το έργο του καταστροφέα προς τους Έλληνες.Όλη η οικογένεια  Μητσοτάκη σιτίζεται από το δημόσιο από το ελληνικό κράτος αδέρφια ξαδέρφια, ανίψια έχουν αγκιστρωθεί   σε διάφορες θέσεις του δημοσίου ως πότε θα τους έχουμε να μας ροφούν το αίμα; Ξυπνήστε Έλληνες φτάνει πια, να τελειώνει το φαγοπότι αυτής της οικογένειας.

 Μ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .