Σάββατο, Φεβρουαρίου 4

Πάμελα Άντερσον: Φωτογραφίζεται γυμνή θυμίζοντας εποχές 90s

ξκ

Η Πάμελα Άντερσον είναι αναμφίβολα το μεγαλύτερο sex symbol των 90s, για τις φωτογραφίσεις της στο περιοδικό Playboy και τον ρόλο της CJ Parker στη σειρά Baywatch.

Η διάσημη ηθοποιός, μπορεί να είναι 56 ετών, αλλά φροντίζει την εικόνα της, ενώ βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων, με τις αποκαλύψεις που έχει κάνει για τη ζωή της στο νέο της ντοκιμαντέρ στο Netflix και στα απομνημονεύματά της, τα οποία προκαλούν αντιδράσεις.

Η ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «Interview» για τα βιώματά της, την σκληρή συμπεριφορά που αντιμετώπισε στην κινηματογραφική βιομηχανία, και τους μεγάλους έρωτες της ζωής της.

Η Πάμελα Άντερσον φωτογραφήθηκε στο νέο τεύχος του περιοδικού ως άλλη Ραπουνζέλ. Η Πάμελα θυμάται τις «ένδοξες εποχές» που την έκαναν διάσημη ποζάροντας γυμνή και ξαπλωμένη σε έναν καναπέ, φορώντας μόνο γόβες.

ξ ξξμν

makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.