Τρίτη, Φεβρουαρίου 14

Ρένος Χαραλαμπίδης για Πέτρο Φιλιππίδη: «Είναι αθώος και ένοχος μαζί»

Ρένος Χαραλαμπίδης για Πέτρο Φιλιππίδη: «Είναι αθώος και ένοχος μαζί»

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Tο Πρωινό» την Παρασκευή, αναφέρθηκε στις πρόσφατες δηλώσεις του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την δίκη του, λέγοντας πως είναι ένοχος και αθώος μαζί.

«Είτε μας αρέσει, είτε όχι, το δικαστήριο έβγαλε μια απόφαση. Αν θέλουμε να λέμε ότι ανήκουμε σε έναν κόσμο που δεν πετροβολεί αλλά δικάζει, να δεχόμαστε τις αποφάσεις των δικαστηρίων.

Εγώ εμπιστεύομαι την ελληνική δικαιοσύνη. Πολλές φορές δυσαρεστούμαι με τις αποφάσεις, πολλές φορές δεν συντάσσονται με το θυμικό μου», είπε αρχικά ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Μέσα μου, έχω πολύ θυμό, έχω πολύ θυμό για το #metoo, για τον κόσμο που χρησιμοποιώντας την εξουσία όπως ο Φιλιππίδης, έκανε εγκλήματα. Μπορεί να μην καταδικάστηκε για βιασμό αλλά καταδικάστηκε για απόπειρες βιασμού. Μπορεί να μη μπήκε ισόβια αλλά τιμωρήθηκε κι επειδή καλό είναι σε μια κοινωνία που δεν έχει έλεος, να δείξουμε εμείς λίγο έλεος… Αν προσέξει κανείς τις δηλώσεις μου τόσα χρόνια θα δει ότι είμαι πολύ συνεπής σε όσα λέω.

Ήμουν ο πρώτος που αμφισβήτησε όταν συλλάβανε τον Φιλιππίδη και λέγανε πόσο μεγάλος ηθοποιός είναι, που έλεγα ότι δεν είναι μεγάλος ηθοποιός, μόνος του ανακηρύχθηκε μεγάλος ηθοποιός. Κανείς δε ξέρει αν θα μπορούσε ο Πέτρος Φιλιππίδης να επιστρέψει στο θέατρο. Ο Γιώργος Κιμούλης όπως ακούω έχει γεμάτα θέατρα. Βέβαια, ο Κιμούλης δεν καταδικάστηκε ποτέ για απόπειρες βιασμού. Προσωπικά, ο Πέτρος Φιλιππίδης ποτέ δεν ήταν του γούστου μου και ποτέ δε θα πήγαινα να τον δω, ούτε θα πάω. Είναι ένοχος αλλά και αθώος».

  govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .