Τετάρτη, Φεβρουαρίου 15

Η περιπέτεια υγείας της Άννας Μαρίας και το χειρουργείο με ρομποτική μέθοδο

Η περιπέτεια υγείας της Άννας Μαρίας και το χειρουργείο με ρομποτική μέθοδο

Η Άννα Μαρία σχεδόν 40 ημέρες από τον θάνατο του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου, συνεχίζει να βρίσκεται απομονωμένη στο διαμέρισμά τους στο κέντρο της πρωτεύουσας, ενώ όπως έγινε γνωστό σήμερα, μέσα από το Πρωινό, πριν πεθάνει ο σύζυγός της είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Συγκεκριμένα, τον περασμένο Νοέμβριο, η Άννα Μαρία μπήκε στο χειρουργείο για το γόνατό της, καθώς τα τελευταία 2 χρόνια αντιμετώπιζε ένα σοβαρό πρόβλημα.

Αυτός είναι και ο λόγος που στο τελευταίο «αντίο» στον σύζυγό της, αλλά και τις ημέρες που ακολούθησαν, την είδαμε να περπατά με μπαστούνι.

Η Άννα Μαρία υπεβλήθη σε μία ρομποτική χειρουργική μέθοδο κι έκανε αλλαγή στο γόνατό της, δηλαδή έβαλε μόσχευμα. Το χειρουργείο έγινε σε ιδιωτική κλινική των Αθηνών από κορυφαίο γιατρό στο είδος του.

govastiletto.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.