Τετάρτη, Φεβρουαρίου 22

ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ

GEWKWN

Η Ρωσία προειδοποιούσε όλα αυτά τα χρόνια ότι η επέκταση του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία ήταν μια κόκκινη γραμμή, Αμερικανοί μελετητές και πολλοί άλλοι σε όλο τον κόσμο προειδοποιούσαν για τους κινδύνους της επέκτασης του ΝΑΤΟ προς ανατολάς, οι φωνές τους όμως αγνοήθηκαν, ακόμη και σήμερα, στα πρόθυρα ενός νέου παγκοσμίου πολέμου, οι εκκλήσεις για ειρήνη είναι έξω από οποιαδήποτε συζήτηση στην Ουάσιγκτον.

Η Νεα Ταξη μαζι με την κυβέρνηση των ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και τους συμμάχους τους, βρίσκονται σε ΠΟΛΕΜΟ με τον αμερικανικό λαό , ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ , ΤΗ ΚΙΝΑ, και σχεδόν με όλο τον πλανήτη

Ο λαός της Ουκρανίας πληρώνει ήδη το υψηλότερο τίμημα, αναρωτιέμαι τι θα απομείνει από την Ουκρανία και από τον λαό της σε λίγους μήνες, όπως πάντα, οι απλοί άνθρωποι είναι αυτοί που πληρώνουν το τίμημα. Εάν οι δυτικές δυνάμεις σκοπεύουν να νικήσουν στην Ουκρανία, είτε θα χρειαστεί να δεσμεύσουν στρατεύματα του ΝΑΤΟ είτε θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν τακτικά πυρηνικά εναντίον των ρωσικών στρατευμάτων στην ανατολική Ουκρανία, φυσικά, οποιαδήποτε επιλογή θα σημαίνει σχεδόν σίγουρα πυρηνικό πόλεμο.

Η δυτική στρατιωτική συμμαχία προετοιμάζεται ήδη για μια ανοιχτή και άμεση σύγκρουση κατά της Ρωσίας, σύμφωνα με δημοσιεύματα το ΝΑΤΟ έχει συμβουλεύσει τα μέλη του να επεκτείνουν σημαντικά τα αποθέματα όπλων και πυρομαχικών. Πηγές που γνωρίζουν το θέμα λένε ότι τα μέλη του ΝΑΤΟ θα εξασθενήσουν στρατιωτικά στο εγγύς μέλλον, με το απόθεμά τους σχεδόν να εξαντλείται λόγω της πολιτικής στρατιωτικής βοήθειας προς το νεοναζιστικό καθεστώς στο Κίεβο.

Η ανεύθυνη πολιτική της συστηματικής αποστολής όπλων στην Ουκρανία έχει εφαρμοστεί χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η ικανότητα παραγωγής και εφοδιασμού των χωρών του ΝΑΤΟ, τα όπλα εξήχθησαν ταχύτερα από ότι έχουν παραχθεί, με αποκορύφωμα τα άδεια αποθέματα για τις ένοπλες δυνάμεις των χωρών εξαγωγής, γεγονός που τις θέτει σε ευάλωτη κατάσταση.

Οι ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας εκτοξεύουν περίπου 6.000 βλήματα πυροβολικού την ημέρα, πολύ πιο γρήγορα από ότι μπορούν να τους ανεφοδιάσουν οι δυτικοί σύμμαχοί τους.

Όπως αναμενόταν, τα είδη με τις μεγαλύτερες ελλείψεις είναι βλήματα 155 χιλιοστών, πύραυλοι HIMARS και πυρομαχικά για συστήματα αεράμυνας όπως IRIS-T, Patriot και Gepard – που είναι ακριβώς μερικά από τα δυτικά εξαρτήματα που χρησιμοποιούν περισσότερο οι ουκρανικές δυνάμεις στο πεδίο της μάχης. InfoBrics

Το ΝΑΤΟ φαίνεται να «ανησυχεί» για το πώς τα μέλη του θα αντιμετωπίσουν μια πιθανή κατάσταση ανοιχτού πολέμου εναντίον της Ρωσίας, αλλά είναι το ίδιο το ΝΑΤΟ που μπορεί να αποτρέψει να γίνει πραγματικότητα ένα τέτοιο σενάριο υιοθετώντας μια υπεύθυνη και διπλωματική στάση. Αυτό είναι το λογικά, η Αμερική όμως και το ΝΑΤΟ δεν είναι αυτό που επιδιώκουν

Ο ουκρανικός στρατός που υπήρχε στην αρχή του πολέμου έχει σχεδόν εξαφανιστεί, οι Ουκρανοί προσπάθησαν να τους αντικαταστήσουν σέρνοντας κυριολεκτικά Ουκρανούς άνδρες από το δρόμο και προσλαμβάνοντας τεράστια πλήθη ξένων μισθοφόρων .

Η Κριμαία και ο Τελικός Πόλεμος.

Απόφαση του Foreign Affairs , Ιανουάριος/ 2023 : ο εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων, ανέφερε «Η υπόθεση για την κατάληψη της Κριμαίας: Γιατί η Ουκρανία μπορεί—και πρέπει—να ελευθερώσει την επαρχία».

Αυτή η δήλωση φανερώνει τις προθέσεις της ηγεσίας της Αμερικής και του ΝΑΤΟ, να σπρώξει την Ρωσία σε ένα πόλεμο Ευρωπαϊκό πετυχαίνοντας δυο στόχους, την οικονομική και στρατιωτική καταστροφή της Ρωσίας αλλά και της Ευρώπης

Ο Ευρωπαϊκός πόλεμος ξεκίνησε αρχές του 2022, κάποια στιγμή, σύντομα, θα τους ξεφύγει ς και θα εξελιχτεί σε Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, ευτυχώς, τα πυρηνικά δεν έχουν αρχίσει να πετούν ακόμα.

-Οι γραμμές επικοινωνίας των Κινέζων και των Αμερικανών έχουν κλείσει!

-Οι «Ειδικές Δυνάμεις» του ΝΑΤΟ θα μπουν στη μάχη της Ουκρανίας! θα ενταχθούν στον ουκρανικό στρατό στον πόλεμο εναντίον της Ρωσίας, η πρώτη ομάδα θα αποτελείται αποκλειστικά από εθελοντές μαχητές από την Πολωνία

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .