Κυριακή, Φεβρουαρίου 19

Αλέξης Χαρίτσης / «Αδιανόητες θεσμικά οι δηλώσεις Μητσοτάκη περί αμφισβήτησης του εκλογικού αποτελέσματος»

Ο Αλέξης Χαρίτσης στη Βουλή

«Αδιανόητες οι δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη ότι η αξιωματική αντιπολίτευση θα αμφισβητήσει την εκλογική διαδικασία, γεγονός που φανερώνει τον πανικό του για το εκλογικό αποτέλεσμα» δήλωσε ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και βουλευτής Μεσσηνίας, Αλέξης Χαρίτσης, στο «Κόκκινο 105,5» και στους Βούλα Κεχαγιά και Νίκο Σβέρκο.

«Βρισκόμαστε μπροστά στην προοπτική της πολιτικής αλλαγής, γεγονός που ο κ. Μητσοτάκης έχει αντιληφθεί και για αυτό καταφεύγει σε τέτοιες μεθοδεύσεις που θυμίζουν «κόλπα» της Δεξιάς περασμένων εποχών» τόνισε ο Αλ. Χαρίτσης.

«Το ζήτημα των πλειστηριασμών και των κόκκινων δανείων αποτελεί το νούμερο ένα οικονομικό αλλά κυρίως κοινωνικό ζήτημα που απασχολεί τους πολίτες» συνέχισε ο Αλ. Χαρίτσης. Αναφερόμενος στην χθεσινή συνάντηση με την Διοίκηση της Τράπεζας της Ελλάδος, επισήμανε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ζήτησε θεσμική ενημέρωση για την πορεία της ελληνική οικονομίας και κατέθεσε τις θέσεις του σε σχέση με τον ρόλο των τραπεζών και τη χρηματοδότηση της πραγματικής οικονομίας αλλά βεβαίως και σε σχέση με το κρίσιμο ζήτημα της κυβερνητικής πολιτικής που έχει οδηγήσει στην άρση της προστασίας της πρώτης κατοικίας και στην έκρηξη των πλειστηριασμών».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα παρουσιάσει τις επόμενες ημέρες τις αναλυτικές του προτάσεις για το ζήτημα της προστασίας της πρώτης κατοικίας και της ρύθμισης των κόκκινων δανείων» ανέφερε ο Αλ. Χαρίτσης και κατέληξε λέγοντας ότι, «τα τελευταία 3 χρόνια έχουμε μια αύξηση του ιδιωτικού χρέους που αγγίζει τα 40 δισ. ευρώ που θα οδηγήσει σε μια νέα γενιά κόκκινων δανείων. Απαιτούνται ολιστικού χαρακτήρα μέτρα και όχι προεκλογικού χαρακτήρα ημίμετρα όπως αυτά που εξήγγειλε ο κ. Μητσοτάκης».

 https://www.avgi.gr/gallery/podcasts/439898_adianoites-thesmika-oi-diloseis-mitsotaki-peri-amfisbitisis-toy-eklogikoy

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .