Πέμπτη, Φεβρουαρίου 2

Αποφάσισε να μας κάνει Ισλαμαμπάντ !--Κάλεσμα Κ.Μητσοτάκη σε παράνομους μετανάστες: «Η Ελλάδα είναι κυψέλη ενσωμάτωσης όσων θέλουν να συνεχίσουν να ζουν εδώ»

Τέλος οι Έλληνες γίνεται αντικατάσταση με μετανάστες! Με πολιτικές ενσωμάτωσης θέλουν να σώσουν το δημογραφικό της χώρας;

Κάλεσμα Κ.Μητσοτάκη σε παράνομους μετανάστες: «Η Ελλάδα είναι κυψέλη ενσωμάτωσης όσων θέλουν να συνεχίσουν να ζουν εδώ»

Λίγο πριν τις εκλογές ο Κ.Μητσοτάκης αποκαλύπτει την στρατηγική του στο μεταναστευτικό και με βάση τα λεγόμενά του φαίνεται να είναι ένας ακόμα που θέλει να “ενισχυθεί” ο πληθυσμός της χώρας με… την ενσωμάτωση όσων έχουν μπει, όπως έχουν μπει.

Έτσι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην εκδήλωση που διοργάνωσε το υπουργείο Μετανάστευσης

και Ασύλου έκλεισε δηλώνοντας  ότι «Η Ελλάδα δεν αποτελεί σήμερα μόνο το ανατολικό φυλάκιο της Ευρώπης. Αποτελεί και μία δημιουργική κυψέλη ενσωμάτωσης όλων όσοι δικαιούνται, μπορούν και θέλουν να συνεχίσουν τη ζωή τους στην πατρίδα μας», συμπλήρωσε ο κ. Μητσοτάκης.!

 

Έτσι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σήμερα στην εκδήλωση που διοργάνωσε το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου έκλεισε δηλώνοντας  ότι «Η Ελλάδα δεν αποτελεί σήμερα μόνο το ανατολικό φυλάκιο της Ευρώπης. Αποτελεί και μία δημιουργική κυψέλη ενσωμάτωσης όλων όσοι δικαιούνται, μπορούν και θέλουν να συνεχίσουν τη ζωή τους στην πατρίδα μας», συμπλήρωσε ο κ. Μητσοτάκης.!

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/k-mitsotakis-gia-metanasteytiko-i-ellada-einai-kypseli-ensomatosis-oson-mporoun-kai-theloun-na-synexizoun-na-zoun-edo/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .