Κυριακή, Φεβρουαρίου 26

Ξέσπασε σε κλάματα ο Σπύρος Μπιμπίλας: «Ήταν μεγάλο χτύπημα, για μένα ήταν ορόσημο στη ζωή μου»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», αναφέρθηκε στην ομοιότητα με τον Μέγα Αλέξανδρο, το bullying, τις ξένες παράγωγες που έπαιξε, αλλά και στον θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη.

«Στα 20 μου, μού είχε γίνει πρόταση από αμερικανική παραγωγή να κάνω δοκιμαστικό για τον Μέγα Αλέξανδρο, λόγω της ομοιότητας. Σε λίγες ημέρες θα βγει μια φωτογράφιση μου ως Μέγας

Αλέξανδρος, έτσι για να τα την σπάσουμε σε μερικούς που ό,τι κι αν πεις σου κάνουν bullying.

Έχω δεχθεί πολύ bullying για πολλά πράγματα, ειδικά την περίοδο με τα σίριαλ με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Κάποιοι ήθελαν να με εμφανίσουν ως κιτς και τρας. Η σοβαροφάνεια είναι κακό πράγμα. Είχε συμβεί μια μικρή παρεξήγηση με τον Σταμάτη Φασουλή η οποία λύθηκε, μιλάω και μ’ αυτούς που έχω συρθεί στα δικαστήρια», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Στη συνέχεια αποκάλυψε: «Παίζω σε μια ρωσική παραγωγή, έχω παίξει και σε γιαπωνέζικη και σε αμερικανική και στο Crown που κόπηκε η σκηνή, αλλά θα παίρνω δικαιώματα. Σε κεντρικό θέατρο έβαλαν το όνομά μου με τα νέα παιδιά. Ο Πέτρος Φιλιππίδης μπήκε μπροστά και είπε πως είναι λάθος. Η δικαιοσύνη δεν έπεσε από τον ουρανό! Άνθρωποι φτιάχνουν τους νόμους και μπορεί να είναι ατελείς ή να έχουν λάθη.

Για τις κινητοποιήσεις των καλλιτεχνών ο Σπύρος Μπιμπίλας σημείωσε ότι: «Δεν πήγα στην συνάντηση των καλλιτεχνών με τον πρωθυπουργό, γιατί είχα να πάω σε μια κηδεία συναδέλφου. Στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό πήγε ο γενικός γραμματέας, είναι πιο τίμιο να πάει ένας πιο νέος άνθρωπος, που γνωρίζει σε βάθος το θέμα».

Κλείνοντας, ο Σπύρος Μπιμπίλας λύγισε και ξέσπασε σε δάκρυα λέγοντας: «Η απώλεια της Μάρθας Καραγιάννη ήταν για μένα πολύ μεγάλο χτύπημα. Η Μάρθα ήταν για εμένα ένα ορόσημο στη ζωή μου γιατί μού έδειξε τι θα πει φιλανθρωπία χωρίς ο άλλος να ξέρει ότι την κάνεις. Αυτό το πράγμα της Μάρθας δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Στην κηδεία μου το ηχητικό που θα παίζει θα λέει «ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, ακόμα κι αν με πλήγωσαν».

 

Στην κηδεία μου το ηχητικό που θα παίζει θα λέει «ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, ακόμα κι αν με πλήγωσαν».

 https://www.govastileto.gr/lifestyle/celebrities/xespase-se-klamata-o-spyros-bibilas/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.