Σάββατο, Φεβρουαρίου 4

Η Ναταλί Κάκκαβα «κατεβαίνει» υποψήφια στον Δήμο Σαρωνικού

«Το ξέρω ότι θα βγει και μακάρι να βγει για να κάνει και δουλειά» τόνισε ο Γρηγόρης Γκουντάρας

Η Ναταλί Κάκκαβα «κατεβαίνει» υποψήφια στον Δήμο Σαρωνικού

Στον στίβο της πολιτικής ετοιμάζεται να μπει η Ναταλί Κάκκαβα. Ο σύζυγος της, παρουσιαστής, Γρηγόρης Γκουντάρας ανακοίνωσε το πρωί της Δευτέρας (30/01), πως η Ναταλί Κάκκαβα θα είναι υποψήφια στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στον Δήμο Σαρωνικού.

«Το θέμα δεν είναι πού έχεις γεννηθεί, είναι πόσο αγαπάς την περιοχή κι αν είσαι ενεργός

στην περιοχή που ζεις και μεγαλώνεις τα παιδιά σου. Δεν θα κατέβω εγώ αλλά η Ναταλί στον Δήμο Σαρωνικού» αποκάλυψε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Το ξέρω ότι θα βγει και μακάρι να βγει για να κάνει και δουλειά. Έτσι είναι, πόσο αγαπάς την περιοχή, αν είναι τα παιδιά, οι δουλειές και το σπίτι σου εκεί. Γιατί είναι πολλοί που έχουν γεννηθεί εκεί αλλά… και τι έγινε; Το θέμα είναι να κάνεις το καλύτερο και το καλύτερο και το καλύτερο» πρόσθεσε στη συνέχεια ο παρουσιαστής.

«Μιλάμε για έναν Δήμο διαμάντι. Είναι και η νονά σου εκεί ακόμα υποψήφια. Δεν ξέρω αν θα βάλει με τη Ναταλί» είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας στην Κατερίνα Καινούργιου λίγο πριν «κλείσουν» το θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.