Πέμπτη, Φεβρουαρίου 23

Γελάνε οι «καραμανλικοί» με την αναφορά του Κ.Μητσοτάκη στον Κ.Καραμανλή ότι… αυτός τον ενέπνευσε!

Υποψήφιος ξανά στον δυτικό τομέα Αθηνών θα είναι ο πρωθυπουργός

Γελάνε οι «καραμανλικοί» με την αναφορά του Κ.Μητσοτάκη στον Κ.Καραμανλή ότι… αυτός τον ενέπνευσε!

Τον γέλωτα προκάλεσε στου “καραμανλικούς” η αναφορά του Κ.Μητσοτάκη στον Κ.Καραμανλή ενθυμούμενος ότι σε μια δική του συγκέντρωση είχε ξεκινήσει την πολιτική του πορεία.

Μάλλον η σημερινή ανακοίνωση του πρώην πρωθυπουργού ότι δεν θα μετέχει στις ερχόμενες εκλογές, παρά τα όσα ισχυρίζεται το Μαξίμου, έχουν κάνει αρκετή ζημιά και έτσι όπου βρεθεί και όπου σταθεί ο Κ.Μητοτάκης θα θέλει να δείξει πόσο…

κοντά του ήταν σε αυτόν και τις ιδέες του.

«Πόσο χαίρομαι κάθε φορά που επιστρέφω στο πολιτικό μου σπίτι. Γιατί εδώ εκλέγομαι και θα εξακολουθώ εδώ να εκλέγομαι», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σε συγκέντρωση πολιτών στο Περιστέρι.

«Φέτος συμπληρώνονται 20 χρόνια από όταν ξεκίνησα την πολιτική μου διαδρομή το 2003 και η πρώτη μου εμφάνιση ήταν σε συγκέντρωση του Κώστα Καραμανλή στο Αιγάλεω», συνέχισε.

Ο Κ.Καραμανλής έχει ήδη διαχωρίσει την θέση του και την πολιτική του πορεία από τη ΝΔ του Κ.Μητσοτάκη.

Πρόκειται για ένα βαρύτατο πλήγμα για τον Κ.Μητσοτάκη, καθώς η ΝΔ ήταν, είναι και θα είναι εκ του πολιτικού της DNA κυρίως… καραμανλική και η πλειοψηφία των ψηφοφόρων της είναι επίσης καραμανλικοί, ενώ λαμβάνει χώρα λίγο πριν τις εθνικές εκλογές.

Υπενθυμίζεται ότι στα τέλη Αυγούστου από τα Ανώγεια, στην εκδήλωση μνήμης του Δήμου Ανωγείων για τον Ιωάννη Κ. Κεφαλογιάννη, ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας  Κώστας Καραμανλής προχώρησε σε ηχηρή παρέμβαση εναντίον της κυβέρνησης, ως κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης, για το ζήτημα των υποκλοπών και ζήτησε «κάθαρση» του πολιτικού τοπίου. 

Επικαλούμενος αναφορές αλλά και πεποιθήσεις του Ι. Κεφαλογιάννη ο κ. Καραμανλής, μιλώντας για την υπόθεση των παρακολουθήσεων, ζήτησε να πέσει άπλετο φως, προσθέτοντας χαρακτηριστικά:

“Το να προκλήθηκαν τα γεγονότα αυτά από κυβερνητική πρωτοβουλία είναι εκτός από αντιδημοκρατικό και παράνομο, τόσο πέρα από κάθε όριο νοσηρής φαντασίας και πολιτικής ανοησίας που είναι αδιανόητο. Παραμένει όμως επιτακτική η ανάγκη να ξεκαθαριστεί ποιοι και με ποια  δικαιολογία ζήτησαν κάτι τέτοιο και ποιοι και πώς το ενέκριναν. Η επίκληση του απορρήτου σε τέτοιες περιπτώσεις υποτάσσεται στην ανάγκη κάθαρσης του δημόσιου βίου”. 

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι θα είναι κρίσιμες εκλογές (ίσως δεν εμπιστεύεται και τόσο τις δημοσκοπήσεις;) 

«Το αναγνώρισε και ο αμερικανός υπουργός εξωτερικών χθες», ανέφερε, ενώ είπε πως είναι κρίσιμη η εκλογική αναμέτρηση που έρχεται.

pronews.gr στο Instagram

«Δεν θα πω πότε θα γίνουν ακριβώς οι εκλογές. Δεν θα αργήσουν και πολύ. Η πρώτη μεγάλη συγκέντρωση μας αφού προκηρυχθούν θα είναι στη Δυτική Αθήνα», υπογράμμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

 https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/k-mitsotakis-apo-to-peristeri-den-tha-argisoun-oi-ekloges-i-anamnisi-anafora-ston-k-karamanli/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.