Κυριακή, Φεβρουαρίου 12

Αυστριακός συνταγματάρχης: «Είναι εύκολο να στέλνει το ΝΑΤΟ στρατό στην Ουκρανία – Βγάζουν την στολή και υπογράφουν ως μισθοφόροι»! (βίντεο)

«Αυτοί θα χειριστούν και τα άρματα μάχης»

Αυστριακός συνταγματάρχης: «Είναι εύκολο να στέλνει το ΝΑΤΟ στρατό στην Ουκρανία – Βγάζουν την στολή και υπογράφουν ως μισθοφόροι»! (βίντεο)

Σε βίντεο που έφερε στο φως της δημοσιότητας το euroweeklynews.com ο Αυστριακός συνταγματάρχης Markus Reisner σε ερώτηση δημοσιογράφου, ποιος θα χειρίζεται τα εξελιγμένα δυτικά οπλικά συστήματα που θα παραδοθούν στην Ουκρανία και να θα μεταφερθούν ΝΑΤΟϊκοί στρατιώτες εξήγησε με απλά λόγια πως «δεν χρειάζεται να στείλουμε στρατιώτες του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία, απλά βγάζω την στολή μου υπογράφω ένα συμβόλαιο με ιδιωτική εταιρεία ασφαλείας

και πάω στην Ουκρανία καθώς δεν είμαι πλέον μέλος των αυστριακών ενόπλων δυνάμεων αλλά ένας μισθοφόρος».

Η ερώτηση έγινε στα πλαίσια συνέντευξης στο AIES Institute.

Η ομολογία του Αυστριακού συνταγματάρχη επιβεβαιώνει αυτό που από την αρχή του πολέμου είχε αναφέρει το pronews.gr ότι έχουν ήδη μεταφερθεί στρατιώτες δυτικών στρατών στην Ουκρανία οι οποίοι και χειρίζονται όλα τα δυτικά οπλικά συστήματα. Αυτό εξηγεί την άριστη χρήση τους αλλά και το πως ακόμα οι Ουκρανοί παρά τις τεράστιες απώλειες που έχουν υποστεί συνεχίζουν να είναι λειτουργικοί.

Ο Αυστριακός συνταγματάρχης με λίγα λόγια εξήγησε πόσο εύκολα μπορεί να δημιουργηθεί μία ΝΑΤΟϊκή δύναμη για την Ουκρανία.

Οι στρατιώτες υπογράφουν παραίτηση από τους Στρατούς τους και εν συνεχεία υπογράφουν ως μισθοφόροι σε κάποια εταιρεία για να μην υπάρχει επίσημη εμπλοκή των κυβερνήσεών τους.

Είναι σαφές ότι η ίδια τακτική θα συνεχίσει να χρησιμοποιείται από την Δύση ειδικά τώρα που το Κίεβο δεν βρίσκει άνδρες για στρατολόγηση.

Πρόκειται για έαν ακήρυκτο Γ’ ΠΠ.


Το Κίεβο προσπαθεί να στρατολογήσει άνδρες για να δημιουργήσει νέες εφεδρείες και έχει στήσει ένα πραγματικό ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει και να συλλάβει όσους έχουν αποφύγει την στράτευση ή  εν τέλει ήρθε η σειρά τους να καταταχτούν αλλά το αποφεύγουν βλέποντας πως το ουκρανικό μέτωπο αποτελεί μία πραγματική «κρεατομηχανή».

Η εκπρόσωπος του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα, δήλωσε πως η ΕΕ έχει αναπτύξει στρατεύματα στην Ουκρανία και μάλιστα πριν την έναρξη της ρωσικής επέμβασης στις 24 Φεβρουαρίου του 2022.

Μάλιστα όπως είπε «βρίσκονται στην Ουκρανία υπό την μορφή μισθοφόρων, ειδικών υπηρεσιών και εκπαιδευτών».

Ειδικά σε ό,τι αφορά τους μισθοφόρους στην Μόσχα θεωρούν πως με αυτό τον τρόπο και οι Αμερικανοί και οι υπόλοιποι ΝΑΤΟϊκοί ανέπτυξαν άψογα εκπαιδευμένο στρατιωτικό προσωπικό για να χειρίζεται τα δυτικά οπλικά συστήματα.

 Κάτι παρόμοιο αναμένουν στην Ρωσία ότι θα γίνει και με τα πληρώματα των αρμάτων μάχης που θα παραδοθούν στην Ουκρανία.

Φυσικά η δήλωση της Μ.Ζαχάροβα δείχνει πως αυτό που συμβαίνει στην Ουκρανία είναι ένας ακήρυκτος Γ’ ΠΠ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν αποκλείω στον πόλεμο στην Ουκρανία να συμμετάσχουν και στρατιώτες της Δύσης» δήλωσε πριν από μερικές ημέρες ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Sergei Lavrov.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .