Σάββατο, Φεβρουαρίου 4

Οικιακή βοηθός κακοποιούσε την ηλικιωμένη που φρόντιζε – «Κατέληξε» μετά από λίγο (βίντεο)

Το στιγμιότυπο προέρχεται από κρυφή κάμερα στο σπίτι που είχε τοποθετήσει ο γιος της 90χρονης

Οικιακή βοηθός κακοποιούσε την ηλικιωμένη που φρόντιζε – «Κατέληξε» μετά από λίγο (βίντεο)

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε ένα σοκαριστικό βίντεο στο οποίο διακρίνεται μια οικιακή βοηθός να χτυπάει άγρια την ηλικιωμένη γυναίκα, που υποτίθεται πως φρόντιζε.

Το στιγμιότυπο προέρχεται από κρυφή κάμερα στο σπίτι που είχε τοποθετήσει ο γιος της 90χρονης, ο οποίος υποστηρίζει ότι η μητέρα του πέθανε από ασφυξία.

Ο ίδιος μίλησε στο Mega και ανέφερε ότι τα χτυπήματα επιδείνωσαν την υγεία της μητέρας του, με αποτέλεσμα να φύγει από τη ζωή μέσα σε ένα μήνα, από τη στιγμή που προσέλαβαν την οικιακή

βοηθό.

Με αφορμή λοιπόν, πριν εκδικαστεί η υπόθεση σε δεύτερο βαθμό -η οικιακή βοηθός έχει καταδικαστεί με αναστολή σε επτά χρόνια φυλάκισης- ο άνδρας αποφάσισε να μιλήσει δημόσια.

«Τον Αύγουστο του 2018, μέσα σε ένα μήνα από αρχόντισσα, η μητέρα μου κατάντησε σημαδεμένη, με ηρεμιστικά. Συγκεκριμένα, της έδωσε ηρεμιστικά που αντιστοιχούν σε ένα μήνα. Η γυναίκα αυτή συνεχίζει να εργάζεται σε σπίτια», είπε χαρακτηριστικά στο Mega, με τον τηλεοπτικό σταθμό να αναπαράγει το βίντεο που η βοηθός χτυπάει με μανία την ηλικιωμένη.

 pronews.gr στο Instagram

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .