Τετάρτη, Φεβρουαρίου 22

Ιδού το Ελληνικό «τζίπ» που πάει Κάννες…



Τι γίνεται με το Super K; Το αυτοκίνητο που κατασκευάζεται και συναρμολογείται στο Γαλάτσι από την ελληνική εταιρία Keraboss;

Οι κακές γλώσσες λένε πως η Keraboss δεν έχει πουλήσει ούτε ένα αυτοκίνητο. Όσοι αγαπούν την χώρα και όσοι θέλουν να πάρει μπροστά η ελληνική επιχειρηματικότητα υποστηρίζουν το αντίθετο. Μάλιστα, η ίδια η Keraboss λέει πως η ζήτηση έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία της.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο στόχος της παραγωγής των 65 και πλέον οχημάτων το έτος, που είχε τεθεί αρχικά, θα μπορούσε εύκολα να ξεπεραστεί. Αρκεί η ελληνική εταιρία να είχε μπει στον αναπτυξιακό νόμο, προκειμένου να εξασφαλίσει ταμειακή ρευστότητα για να ανταποκριθεί στην υφιστάμενη ζήτηση.

Ωστόσο, προκειμένου η Keraboss να είναι συνεπής με τους πελάτες της, πρέπει πρώτα να διασφαλίσει τα χρήματα που απαιτούνται για την κατασκευή κάθε αυτοκινήτου και μετά να προχωρά με σταθερά βήματα.

Έτσι, με τα έσοδα που προκύπτουν από την πώληση κάθε Keraboss, προχωρά η κατασκευή του επόμενου.

Για αυτόν ακριβώς το λόγο κρίνεται ιδιαιτέρως σημαντική η ένταξη της στον αναπτυξιακό προκειμένου να ανταποκριθεί στις μεγάλες ανάγκες που απαιτούνται για την υλοποίηση ενός χειροποίητου αυτοκινήτου, κυρίως σε εργατικά χέρια, αλλά και ακριβών εξαρτημάτων.

Σε κάθε περίπτωση ήδη αρκετά Keraboss κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους -ήδη συναντήσαμε ένα στο Κολωνάκι- ενώ σημαντικές παραγγελίες έχουν δρομολογηθεί σε ελληνικά νησιά από εταιρείες ενοικιάσεων αυτοκινήτων. Μια τέτοια παραγγελία αφορά πέντε Keraboss από εταιρία στην Κω, με το ένα εξ αυτών να βρίσκεται ήδη στο νησί του Ιπποκράτη.

Το επόμενο διάστημα ένα ακόμα όχημα της Super K της Keraboss θα ταξιδέψει  και στις Κάννες, μιας και ο υποψήφιος αγοραστής του ζει εκεί. Το Super K της Keraboss έχει αγαπηθεί από ένα κοινό που έχει εκτιμήσει την μοναδικότητα, αλλά και την αυθεντικότητα του αναφέρει η Στέλλα Κεραμπός.

newsauto

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.