Παρασκευή, Φεβρουαρίου 24

Μήνυση κατά του Αλέξη Κούγια κατέθεσε ο Πέτρος Κουσουλός

Μήνυση κατά του Αλέξη Κούγια κατέθεσε ο Πέτρος Κουσουλός

Μήνυση κατά του Αλέξη Κούγια κατέθεσαν ο Πέτρος Κουσουλός και ο στενός συνεργάτης του, Νίκος Νικολετάκης, για το μπούλινγκ που δέχονται από τον γνωστό ποινικολόγο.

Ο Νίκος Νικολετάκης, μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα, τόνισε πως η μήνυση ήταν μονόδρομος και πως ο Αλέξης Κούγιας δεν έπαιρνε πίσω τίποτα από όσα έλεγε και έκανε.

Μήνυση κατά του Αλέξη Κούγια κατέθεσαν  ο Πέτρος Κουσουλός και ο στενός συνεργάτης του, Νίκος Νικολετάκης έκαναν μήνυση προς τον Αλέξη Κούγια για το μπούλινγκ που δέχονται από τον γνωστό

ποινικολόγο.

Ο Νίκος Νικολετάκης μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα, τόνισε πώς η μήνυση ήταν μονόδρομος και πώς ο Αλέξης Κούγιας δεν έπαιρνε πίσω τίποτα από όσα έλεγε και έκανε.

«Μετά από αυτά που έγιναν, ενώ είχα ενδοιασμούς, τελικά είναι μονόδρομος. Δήλωνε αμετανόητος. Εγώ δεν είχα κάνει καμία δήλωση μέχρι τις 12 το μεσημέρι. Συγκεντρώνω πληροφορίες από συναδέλφους και μου επιβεβαιώνουν αυτά που είδα και εγώ. Είχα σοκαριστεί, πήγε να ακουμπήσει τη μύτη. Έκανε κινήσεις με τα χέρια αλλά επειδή υπήρχε το κάγκελο δεν μπορούσε να με φτάσει. Περίμενα κάτι παραπάνω από την ΕΣΗΕΑ, κάτι να γίνει ώστε να μην κάνει δηλώσεις ο κ. Κούγιας σε δημοσιογράφους. Αυτό έχει να κάνει με την ελευθερία του Τύπου. Δεν έχω να χωρίσω κάτι μαζί του. Αλλά όπως αποδείχτηκε έγινε με δόλο», είπε αρχικά Νίκος Νικολετάκης.

«Είμαι σε ιδιαίτερα στενάχωρη θέση γιατί είναι η πρώτη φορά που καταθέτω μήνυση. Να πει τη “συγγνώμη” πρώτα και βλέπουμε», είπε από την πλευρά του ο Πέτρος Κουσουλός.

 Govastiletto.gr

 

«Είμαι σε ιδιαίτερα στενάχωρη θέση γιατί είναι η πρώτη φορά που καταθέτω μήνυση. Να πει τη “συγγνώμη” πρώτα και βλέπουμε», είπε από την πλευρά του ο Πέτρος Κουσουλός.

Να θυμίσουμε ότι πριν από λίγες ημέρες ο Αλέξης Κούγιας στη δικαστική αίθουσα που εκδικαζόταν η υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, πλησίασε έναν στενό συνεργάτη του Πέτρου Κουσουλού και είχαν έναν έντονο λεκτικό διαπληκτισμό.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Γιάννη Μαλλιαρό στην εκπομπή «Το Πρωινό» αφορμή ήταν ένα άρθρο που είχε γραφτεί για την υπόθεση.

«Μας μετέφεραν ότι ο Αλέξης Κούγιας έκανε μια κίνηση για να χτυπήσει τον δημοσιογράφο. Αυτό που μας μετέφεραν είναι ότι είπε “δεν ξέρεις ποιος είμαι και μην με κοιτάς εμένα έτσι, μη γελάς», είπε ο Γιάννης Μαλλιαρός.

Η δημοσιογράφος Μαρία Βλάχου από την άλλη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ανέφερε πως ο Αλέξης Κούγιας έκανε ξανά λόγο για τα πράσινα παπούτσια του Πέτρου Κουσουλού.

«Πες στην που@@@ρα με τα πράσινα παπούτσια, θα τον γ@@@σω. Αν ξαναγράψετε για μένα, θα σας γ@@@σω αρχ@@@! Τι είμαι εγώ, Λύτρας να μου δίνετε υποθέσεις; Θα την βρω την αδ@@@ρα με τα πράσινα παπούτσια» ήταν κάποια από τα λόγια του Αλέξη Κούγια.

Το εν λόγω περιστατικό συνέβη μέσα στη δικαστική αίθουσα, πριν ανέβουν στην έδρα οι δικαστές.

 https://www.govastileto.gr/lifestyle/media/minysi-kata-tou-alexi-kougia-katethese/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.