Σάββατο, Φεβρουαρίου 11

Ελένη Γερασιμίδου για Γιώργο Κιμούλη: «Δεν έκανε κανένα έγκλημα, είναι περίεργο παιδί με καλοσύνες»

Ελένη Γερασιμίδου για Γιώργο Κιμούλη: «Δεν έκανε κανένα έγκλημα, είναι περίεργο παιδί με καλοσύνες»

Η Ελένη Γερασιμίδου έδωσε συνέντευξη στο Mega Καλημέρα και μίλησε για την οικογένειά της και την απώλεια της αδελφής της, ενώ σχολίασε τη θεατρική επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη.

«Την αδελφή μου τη σκέφτομαι συνέχεια, όπως και τον αδελφό μου. Έβαλα πρόσφατα στο YouTube ένα υπέροχο τραγούδι του, γιατί ο αδελφός μου ήταν συνθέτης… εκεί έκλαψα πάρα πολύ, περισσότερο απ’ όταν τους έχασα» εξομολογήθηκε η Ελένη Γερασιμίδου και συνέχισε:

«Την αδελφή μου τη βλέπω πολύ συχνά στον ύπνο μου, πάντα με χρωματιστά ρούχα κι εκείνο το ωραίο χαμόγελο. Και μετά από κάποια στιγμή λέω: μα εσύ πώς είσαι εδώ; Μου λέει: μπορώ να έρχομαι. Και της λέω: τότε να έρχεσαι πιο συχνά. Αυτές τις μέρες είδα και τον αδελφό μου, που είχα καιρό να τον δω».

Η Ελένη Γερασιμίδου για τη θεατρική επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη: «Και πολύ καλά έκανε. Γιατί δεν έπρεπε να επιστρέψει ο μεγαλύτερος εν ζωή ηθοποιός που υπάρχει στην Ελλάδα; Πολύ σκληρή τιμωρία. Δε λέω ότι έκανε καλά, ούτε ότι δεν πιστεύω αυτά που έχουν πει οι συναδέλφισσές μου. Δε βίασε, δεν έκανε κανένα έγκλημα.

 govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .