Τρίτη, Φεβρουαρίου 7

Ανεμβολίαστοι,”ψεκασμένοι” και φιλορώσοι θα καθορίσουν το εκλογικό αποτέλεσμα στην Ελλάδα!

γράφει ο Ε.Κ

Ανεμβολίαστοι,”ψεκασμένοι” και φιλορώσοι θα καθορίσουν το εκλογικό αποτέλεσμα στην Ελλάδα!

Από τον τίτλο μας λείπουν όσοι έχουν υποστεί ή *νομίζουν ότι έχουν υποστεί παρενέργειες από τα εμβόλια και είναι δυσαρεστημένοι με όσους πολιτικούς επέμεναν στους μαζικούς εμβολιασμούς!
Σύμφωνα με έρευνες που βλέπουν το φώς της δημοσιότητας,πλέον αρχίζει και ξεκαθαρίζει το τοπίο το οποίο τα συστημικά ΜΜΕ το έκαναν..θολό!

Καρδιαγγειακές νόσοι,εμφράγματα,αυτοανοσα και ξαφνικοί θάνατοι είναι μόνο μερικά αποτελέσματα των μαζικών covid εμβολιασμών σύμφωνα με μελέτες οι οποίες βλέπουν(επιτέλους) το φώς της δημοσιότητας ακόμη και απο συστημικά μέσα ενημέρωσης(κυρίως ιντερνετικά).

Δείτε,τον Ιούλιο του 2022 το ποσοστό εμβολιασμένων στην χώρα μας άγγιζε το 70% (δείτε εδώ αναλυτικά).Το υπόλοιπο ποσοστό,δηλαδή ένα 30% έχει υποστεί από την κυβέρνηση διώξεις με την μορφή προστίμων(ηλικιωμένων),ρατσισμό,υπέρμετρους αποκλεισμούς,χλευασμό,ειρωνεία…Αλλά και η αντιπολίτευση του Σύριζα ήταν υπέρ των εμβολιασμών κανείς δεν το ξεχνάει αυτό!
Σε κάποιες περιόδους ,κόμματα τα οποία κατείχαν ποσοστά 5-7 % έπαιξαν ρόλο στον σχηματισμό κυβερνήσεων στην Ελλάδα(ΛΑΟΣ,ΔΗ.ΑΝΑ,ΑΝ.ΕΛ,ΔΗΜΑΡ).Θέλετε να βρούμε πόσοι ψηφοφόροι από το 30% των ανεμβολίαστων ανήκουν στην ΝΔ; Εάν υποθέσουμε ότι νεοδημοκράτες ανεμβολίαστοι είναι μόνο το 1/3 τότε μιλάμε για το 10% του πληθυσμού της χώρας(κυρίως ενήλικες).Τι λέτε αυτό το ποσοστό μοιάζει αρκετό να κατεβάσει ή να ανεβάσει κυβέρνηση; ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑΙ.

Οι πολίτες απορρίπτουν την κυβερνητική προπαγάνδα κατά της Ρωσίας
Εσείς τι λέτε,σε ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως η παράδοση όπλων και στήριξη στην Ουκρανία από τον Κυριάκο Μητσοτάκη το οποίο έχει τεράστιες αρνητικές συνέπειες στην οικονομία αλλά και την άμυνα στο Αιγαίο,η συντριπτική πλειοψηφία των ελλήνων η οποία ΔΙΑΦΩΝΕΙ(δείτε εδώ) δεν θα καθορίσει εκλογικό αποτέλεσμα ; Μάλιστα,ειδικά τώρα όπου η Ρωσία γύρισε σε νίκες και η Ελλάδα πιθανότατα θα βρεθεί στην λάθος μεριά της ιστορίας και όχι στην σωστή όπως είχε ισχυριστεί ότι θα βρεθούμε ο πρωθυπουργός κ.Μητσοτάκης τι λέτε ότι θα γίνει;

Μητσοτάκης: Είμαστε στην σωστή πλευρά της ιστορίας..(1’36”)


 

Δείτε τι λέει ο αντιστράτηγος ε.α Ι.Μπαλτζώης για τα όπλα που δώσαμε :

 

Ντόρα : Ψεκασμένοι,αντιεμβολιαστές και φιλορώσοι..

 

Τέλος ,αφήνω στην φαντασία σας τι πρόκειται να ψηφίσει το μέρος αυτό των ψηφοφόρων που θεωρούνται από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως “ψεκασμένοι” και κάποτε ανήκαν στην παράταξη της Νέας Δημοκρατίας..

 

*Ναι,πιθανότατα υπάρχει και μια μερίδα συνανθρώπων μας οι οποίοι έχουν υποστεί κάποια βλάβη υγείας χωρίς να φταίει το εμβόλιο.Όμως,ποιος μπορεί τώρα να τους πείσει ότι δεν φταίει το εμβόλιο; Ο κύριος Τσιόδρας,ο Βασιλακόπουλος ή η Παγώνη ;

newspull.gr

 .triklopodia.gr/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .