Πέμπτη, Φεβρουαρίου 16

Ρωσία: «Το ΝΑΤΟ εμπλέκεται όλο και περισσότερο στη σύγκρουση με την Ουκρανία»

Ρωσία: «Το ΝΑΤΟ εμπλέκεται όλο και περισσότερο στη σύγκρουση με την Ουκρανία»

Το Κρεμλίνο δήλωσε σήμερα (14/2) πως το ΝΑΤΟ δείχνει την εχθρότητά του προς τη Ρωσία κάθε μέρα και πως εμπλέκεται όλο και περισσότερο στη σύγκρουση στην Ουκρανία.

«Το ΝΑΤΟ είναι ένας οργανισμός ο οποίος είναι εχθρικός προς εμάς και ο οποίος αποδεικνύει την εχθρότητά του κάθε μέρα», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ. «Κάνει ό,τι μπορεί για να κάνει την ανάμιξή του στη σύγκρουση γύρω από την Ουκρανία όσο

πιο σαφή γίνεται» πρόσθεσε ο Πεσκόφ.

Η Μόσχα έχει πει πως οι προμήθειες όπλων στην Ουκρανία από χώρες μέλη του ΝΑΤΟ παρατείνουν τη σύγκρουση και αυξάνουν την πιθανότητα περαιτέρω κλιμάκωσης. Το Κίεβο και η Δύση λένε πως οι παραδόσεις προηγμένου στρατιωτικού εξοπλισμού είναι κρίσιμης σημασίας προκειμένου να βοηθήσουν την Ουκρανία να αμυνθεί απέναντι στην επίθεση της Ρωσίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.