Κυριακή, Φεβρουαρίου 12

Χριστίνα Παππά: «Έχω κάνει τάματα για το εγγόνι μου»

Χριστίνα Παππά: «Έχω κάνει τάματα για το εγγόνι μου»

Στην εκπομπή Mega Καλημέρα μίλησε η Χριστίνα Παππά με ιδιαίτερη συγκίνηση για την περιπέτεια υγείας που είχε η εγγονή της.

«Ένα γεγονός ήταν όταν είχε πάθει το παιδί μου ατύχημα, όταν ήταν μικρούλι και ένα τώρα. Ένιωσα ότι χάνω τη ζωή μου και φαντάσου να βλέπω τώρα το παιδί μου και το παιδί του παιδιού μου.

Δεν θέλω καν να το συζητήσω. Έχω κάνει τάματα για το εγγόνι μου, ενδιαφέρθηκαν από όλα τα πανεπιστήμια του κόσμου, το παιδάκι το δικό μας και ένα άλλο στο Πουέρτο Ρίκο είναι τα μοναδικά που έπαθαν αυτήν την πάθηση σε τόσο μικρή ηλικία. Είναι θαύμα για το παιδάκι μας και σημασία έχει ότι τώρα είναι καλά», δήλωσε η Χριστίνα Παππά.

«Ο γιος μου ήταν καλύτερος από ότι θα μπορούσε να είναι μία μάνα. Είναι απίστευτος, τον θαυμάζω. Του το είπα. Εννοείται και η Άννα. Για έναν ολόκληρο μήνα δεν βγήκε ούτε ένα λεπτό από το νοσοκομείο», δήλωσε για τον γιο της δακρυσμένη. «Δεθήκαμε πολύ σαν οικογένεια, τη θεωρώ κόρη μου» είπε.

Ακόμη, αναφέρθηκε και στη συντροφικότητα, τονίζοντας πως θέλει έναν άνθρωπο να μοιράζεται πράγματα μαζί του, ενώ ο γιος της την συμβουλεύει να βρει σύντροφο. «Δεν ξέρω αν θέλει να με δει ερωτευμένη ή “βολεμένη”. Καλώς ή κακώς μονό νεότεροι άνδρες με φλερτάρουν, το κακό είναι ότι θέλουν και γάμο», δήλωσε.

Η Χριστίνα Παππά αποκάλυψε πως δεν έχει απιστήσει ποτέ, ενώ έπιασε στα… πράσα ένα σύντροφό της, όταν τον είδε με άλλη γυναίκα στο διπλανό αυτοκίνητο.

 govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .