Δευτέρα, Φεβρουαρίου 13

Δεν πάει ο νους σου: Τα δύο σημάδια στο σώμα που φανερώνουν ότι έχεις άγχος

 Χρειάζονται προσοχή για να τα αντιμετωπίσεις εγκαίρως

Δεν πάει ο νους σου: Τα δύο σημάδια στο σώμα που φανερώνουν ότι έχεις άγχος

Το άγχος και οι στρεσογόνες καταστάσεις είναι σχεδόν καθημερινότητα για πολλούς ανθρώπους.

Και ενώ η ταχυπαλμία ή ο πόνος στο στομάχι είναι δύο συνηθισμένα συμπτώματα, υπάρχουν και κάποιες ενδείξεις που μπορεί να μην σου πάει το μυαλό απευθείας ότι προέρχονται από άγχος.

1. Απώλεια μαλλιών

Το άγχος ξεσπάει πολλές φορέ στα μαλλιά. Μια περίοδος με πολλές υποχρεώσεις και έντονου άγχους μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα την πτώση των μαλλιών σας για κάποιο διάστημα.

Το διάστημα αυτό μπορεί να είναι ακόμη και πέντε μήνες.

2. Εξανθήματα

Ακόμη κι αν νομίζετε ότι πρόκειται για κάποια αλλεργική αντίδραση, θα πρέπει να το δείτε καλύτερα μιας και το στρες και μια περίοδος άγχους μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να εμφανιστούν διάφορα εξανθήματα στο δέρμα σας.


Μπορεί, μάλιστα, αυτό να οφείλεται στο γεγονός ότι εξασθενεί το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Σε κάθε περίπτωση η γνώμη ενός ειδικού θα σας δώσει την απάντηση για το πού οφείλονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.