Δευτέρα, Φεβρουαρίου 13

ΙΝΚΑ – Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας.--Το μποϊκοτάζ ξεκινά σήμερα 13 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσει έως τις 20 Φεβρουαρίου 2023.

Δεν αγοράζουμε προϊόντα γαλακτοκομικά γάλατα γιαούρτια τυροκομικά εγχώρια ή εισαγωγής έως τις 20 Φεβρουαρίου 2023.

Το ΙΝΚΑ ανακοίνωσε μποϊκοτάζ σε γαλακτοκομικά και τυροκομικά  – «Δεν αγοράζουμε για μία εβδομάδα – Τέρμα η κοροϊδία»

Το ΙΝΚΑ – Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας, ανακοίνωσε πως θα προχωρήσει σε μποϊκοτάζ μίας εβδομάδας κατά της ακρίβειας στα τυροκομικά, γαλακτοκομικά, γάλατα και γιαούρτια, έπειτα από απαίτηση των καταναλωτών ως αντίδραση στις ανατιμήσεις στην αγορά τροφίμων ανακοίνωσε ότι.

Φυσικά, πρόκειται για μία ξεκάθαρη αποτυχία του περιβόητου… «καλαθιού του φτωχού» το οποίο διαφημίζει όπου βρεθεί ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το μποϊκοτάζ ξεκινά στις 13 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσει έως τις 20 Φεβρουαρίου 2023.

 

Σε σχετική ανακοίνωση το ΙΝΚΑ αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Ζητάμε από τους πολίτες καταναλωτές να μην αγοράζουν για μια εβδομάδα αυτά τα προϊόντα. Η δύναμη της αγοράς είμαστε εμείς οι πολίτες καταναλωτές.

Ας φροντίσουμε το πορτοφόλι μας την τσέπη μας ας προστατέψουμε το εισόδημα που κάποιοι θέλουν να κλέψουν χωρίς ίχνος λογικής αλλά και ηθικής αφού παράλληλα μειώνουν τις ποσότητες στις ίδιες συσκευασίες προϊόντων.


Από 13 Φεβρουαρίου ημέρα Δευτέρα έως 20 Φεβρουαρίου ημέρα Κυριακή 2023 δεν αγοράζουμε προϊόντα γαλακτοκομικά γάλατα γιαούρτια τυροκομικά εγχώρια ή εισαγωγής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.