Τετάρτη, Φεβρουαρίου 22

Ελένη Βιτάλη για Μπισμπίκη-Βανδή: «Ηλίθιοι καλλιτέχνες για έναν κόσμο ίδιο με αυτούς»

«Ο Μπισμπίκης σαν αγρίμι και η αγαπημένη τούρλα τον πισινό στον κόσμο» πρόσθεσε η γνωστή ερμηνεύτρια

vandi-mpismpikis
Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν κάποια βίντεο και φωτογραφίες στα οποία ο Βασίλης Μπισμπίκης εμφανίστηκε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή.

Το ερωτευμένο ζευγάρι μάλιστα, αντάλλαξε ένα φιλί πάνω στη σκηνή, ο ηθοποιός χόρεψε ζεϊμπέκικο καθώς τραγουδούσε η σύντροφός του και στη συνέχεια εκείνη έκατσε στα πόδια του, συνεχίζοντας να τον φιλάει.


 

Η Ελένη Βιτάλη, που διατηρεί προφίλ στο Facebook με το όνομα Ελένη Ξύδη από το επίθετο του συζύγου της, σχολίασε ένα σχετικό άρθρο για το ζευγάρι. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ερμηνεύτρια, έγραψε στα σχόλια μίας δημοσίευσης στο Facebook:

«Μα μου έρχεται να πω καμία κουβέντα όμως ξέρετε τώρα πόσα θέλουνε να με κρεμάσουν στα μανταλάκια κι εμένα και όσους δεν είναι στην πάρτη τους! Ηλίθιοι όμως κατά τα άλλα καλλιτέχνες, για έναν κόσμο ίδιο με αυτούς που δεν ξέρει ούτε που πατάει, ούτε γιατί γεννήθηκε, ούτε γιατί υπάρχει!».

Στη συνέχεια, η Ελένη Βιτάλη επανήλθε με νέο σχόλιο: «Η φωτογραφία μου θύμισε την παραγγελιά! Ο Μπισμπίκης σαν αγρίμι κι η αγαπημένη... τούρλα ο πισινός της στον κόσμο!».
vitali-321






Δείτε βίντεο με την εμφάνιση του ηθοποιού στο κέντρο που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή



https://www.protothema.gr/life-style/article/1342019/eleni-vitali-gia-bisbiki-vandi-ilithioi-kallitehnes-gia-enan-kosmo-idio-me-autous/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .