Κυριακή, Φεβρουαρίου 19

Πέτρος Κουσουλός για τις ύβρεις του Αλέξη Κούγια: «Συντάσσεται μήνυση»

Πέτρος Κουσουλός για τις ύβρεις του Αλέξη Κούγια: «Συντάσσεται μήνυση»

Το πρωί της Παρασκευής στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για την υπόθεση θανάτου της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας, μέσα στη δικαστική αίθουσα, πριν ανέβουν στην έδρα οι δικαστές, προκλήθηκε ένταση ανάμεσα στον Αλέξη Κούγια και έναν στενό συνεργάτη του Πέτρου Κουσουλού.

Ο Αλέξης Κούγιας πλησίασε τον συνεργάτη του Πέτρου Κουσουλού και είχαν έναν έντονο

Ο συνήγορος υπεράσπισης της 34χρονης χρησιμοποίησε ύβρεις και σκληρούς χαρακτηρισμούς προς τον δημοσιογράφο και τον Πέτρο Κουσουλό.

Ο Πέτρος Κουσουλός λίγες ώρες μετά, μέσα από τον αέρα του Star σχολίασε τους χαρακτηρισμούς του Αλέξη Κούγια προς το πρόσωπό του λέγοντας:

«Αυτή τη στιγμή που μιλάμε συντάσσεται μήνυση για τον κ. Κούγια. Θα κινηθούν όλες οι διαδικασίες. Έχουμε όλα τα στοιχεία, υπάρχουν μαρτυρίες συναδέλφων, υπάρχει η μαρτυρία του ίδιου του Νικολετάκη. Αυτό που συνέβη σήμερα είναι πρόκληση στη δημοσιογραφία, στην ελευθεροτυπία, στην ελευθεροστομία και κάποια στιγμή ότι ορισμένοι θα πρέπει να καταλάβουν ότι η ανοχή τελείωσε».

: Govastiletto.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .