Δευτέρα, Φεβρουαρίου 27

«Ο ΠΟΛΑΚΗΣ τα έβαλε με το κατεστημένο που θέλει μόνο λιβάνισμα...»

Ελένη Παπαδοπούλου Εκανε ο Πολάκης μία ανάρτηση από τις συνήθεις συριζαίϊκες, τίποτα το διαφορετικό - έχουν κρεμάσει αυτοί κόσμο στα μανταλά...


Ελένη Παπαδοπούλου
Εκανε ο Πολάκης μία ανάρτηση από τις συνήθεις συριζαίϊκες, τίποτα το διαφορετικό - έχουν κρεμάσει αυτοί κόσμο στα μανταλάκια ένα σωρό φορές - αλλά αυτήν τη φορά ταράχτηκαν οι παρθενοπιπίτσες της δημοσιογραφίας, της δικαιοσύνης και των θεσμών, της ΝΔ αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ.
Κάνει προγραφές λέει. Προκαλεί σε βία λέει που είπε "αν δεν τους τελειώσουμε, δεν θα είναι αλλιώς". Κάτσε να δεις πώς το έλεγε ο Τσίπρας το 15: "Στις 20 Σεπτέμβρη τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν". Αλλά ανδρομικές αυτοδιαγραφές δεν προβλέπονται.
Απ'ότι θυμάμαι κι εμάς θα μας τελειώνανε στη συγκέντρωση που κάναμε το 2019 στην πλατεία Βικτωρίας - ολόκληρη ανακοίνωση έβγαλε η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ -, αλλά εμείς δεν είμαστε Σία και Αυτιάς και Πορτοσάλτε να αναστατωθεί η ΝΔ να ζητά τιμωρίες για τον τραμπουκισμό του κόσμου από τους Ζαίους.
Γενικώς πάντως αυτοί εκεί μέσα συχνά πυκνά τελειώνουν κόσμο, αλλά τώρα έπεσαν από τα σύννεφα και έφριξε το σύμπαν με αυτό που είπε ο Πολάκης. Που μέχρι σήμερα ήταν comme il faut και δεν είχε δώσει δικαιώματα. Προσωπικά είχα μια φοβερή σκασίλα για το τι είπε ο Πολάκης, ποιος συγχίστηκε από αυτό και το αν θα μείνει ή όχι στον ΣΥΡΙΖΑ, που δεν μπορώ να σας περιγράψω.
Εδώ ο κόσμος χάνεται και ασχολούμαστε με τις συριζαίϊκες γελοιότητες. Που σε τελική απλά τα έβαλε με το κατεστημένο, το οποίο είναι μη μου άπτου και θέλει μόνο λιβανιστήρια.

 http://www.press-gr.com/2023/02/blog-post_344.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .