Παρασκευή, Φεβρουαρίου 17

Κυριάκος Μητσοτάκης / Πώς «καρφώθηκε» ότι η συνέντευξη είναι μαγνητοσκοπημένη

Ο Κυριάκος Μητοστάκης με τον Γιώργο Κουβαρά
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

Στην επιβεβαίωση των πληροφοριών ότι η σημερινή συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ΕΡΤ θα είναι μαγνητοσκοπημένη, προχώρησε ο ίδιος ο πρωθυπουργός.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της δημόσιας τηλεόρασης, απαντώντας σε ερώτηση για τους πλειστηριασμούς σε μια προσπάθεια να αρθρώσει κάποιο δήθεν

επιχείρημα, αναφέρθηκε στην απόφαση του Αρείου Πάγου υπέρ των servicers σημειώνοντας ότι «δεν έχουμε δει ακόμα το σκεπτικό της».

Μικρή λεπτομέρεια ότι το σκεπτικό της απόφασης του ανώτατου δικαστηρίου δημοσιεύτηκε το απόγευμα της Πέμπτης λίγο πριν τις 18:00.

«Η απόφαση αυτή του Αρείου Πάγου, που δεν έχουμε δει ακόμα το σκεπτικό της, επικυρώνει ουσιαστικά προηγούμενα νομοθετήματα. Δεν έχει αλλάξει κάτι στο πλαίσιο, ίδιο είναι το πλαίσιο. Άρα, είναι σαφές ότι αυτό το οποίο παρουσιάζεται, ότι βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα κύμα πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, πολύ απλά δεν συμβαίνει σήμερα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποκαλύπτοντας ότι ούτε στην ΕΡΤ δεν μπορεί να δώσει ζωντανή συνέντευξη.

Κατά τα άλλα ο πρωθυπουργός έδειξε και πάλι τον ΣΥΡΙΖΑ για τους πλειστηριασμούς, πετώντας από πάνω του κάθε ευθύνη, και παρουσιάζοντας τη δική του ειδυλλιακή πραγματικότητα.

 https://www.avgi.gr/parapolitika/439792_pos-karfothike-oti-i-synenteyxi-einai-magnitoskopimeni

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.