Τρίτη, Φεβρουαρίου 21

Βουλευτής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου χαρακτήρισε την ΕΕ «υποχείριο των ΗΠΑ»


 

Ο Ιρλανδός ευρωβουλευτής Μικ Γουάλας λέει ότι η βομβιστική επίθεση στο Nord Stream ήταν μια εσκεμμένη τρομοκρατική επίθεση σε ευρωπαϊκές υποδομές ζωτικής σημασίας.

Στην ομιλία του αναφέρθηκε στην ατιμωρησία των Ηνωμένων Πολιτειών για τις επιθέσεις όπως παρουσιάζεται στο βίντεο που κυκλοφόρησε στο Twitter.

«Η ΕΕ έχει γίνει τόσο υποταγμένη στην αυτοκρατορία των ΗΠΑ που δεν μπορείτε καν να τους ρωτήσετε αν το έκαναν. Είστε ένας πραγματικός περίγελος », φώναξε ο βουλευτής.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση απλώς αγνόησε την έρευνα του Αμερικανού δημοσιογράφου Seymour Hersh για την πιθανή εμπλοκή των Ηνωμένων Πολιτειών στην οργάνωση της καταστροφής των αγωγών. 

Ο Γουάλας υπενθύμισε ότι η επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λέιεν, υποσχέθηκε να απαντήσει στο περιστατικό με τον πιο αποφασιστικό τρόπο.

Όπως ανέφερε το REGNUM , η δολιοφθορά στους αγωγούς Nord Stream 1 και Nord Stream 2 ήταν μια «ασαφής» ένδειξη προς τις χώρες της ΕΕ της υποδεέστερης θέσης τους, δήλωσε ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών Όλεγκ Συρομολότοφ.

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό ΠερισκόπιοΓιῶργος  Ἐχέδωρος

 https://www.olympia.gr/1530612/diethni/voyleytis-toy-eyropaikoy-koinovoylioy-charaktirise-tin-ee-ypocheirio-ton-ipa/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.