Τρίτη, Φεβρουαρίου 21

Μία σύντομη βόλτα στη γειτονιά του κόσμου η ζωή μας

Μία σύντομη βόλτα στη γειτονιά του κόσμου η ζωή μας

Βίωσε έντονα και αυθεντικά κάθε συναίσθημά σου. Πάρε τα ηνία της ζωής στα χέρια σου και μην περιμένεις τίποτα από κανέναν. Μην προσμένεις το νόημα της ζωής σου από ξένες υπάρξεις. Είσαι εσύ για σένα. Ποτέ να μην αρκείσαι στο λίγο. Σου αξίζει το μέγιστο. Μην επαναπαύεσαι στα μέτρια ..

.. Να ψάχνεις πάντα τα πιο έντονα και τα πιο δυνατά. Πάψε να στεναχωριέσαι γι’ αυτά που πέρασαν. Μην κλαις γι’ αυτά που δεν έγιναν. Μην περιμένεις πια αυτούς που δε γύρισαν, και μη σκορπίζεις τον εαυτό σου. Προστάτευσέ τον. Μην ψάχνεις αιτίες και αφορμές για τις λάθος σου επιλογές, κι αυτές έπρεπε να τις βιώσεις μη μετανιώνεις είναι εμπειρίες ζωής. Μη περιμένεις τις ευκαιρίες, η ζωή φεύγει με ταχύτητα φωτός, αγάπησε με πάθος, ζήσε έντονα κάθε ομορφιά ζωής, δημιούργησε ότι μπορείς μην αφήνεις ανεκμετάλλευτο το χρόνο σου για να μη μετανιώσεις κάποια μέρα που δεν έκανες αυτά που ήθελες και ονειρεύτηκες ....

Μαρίζα Τσιτμή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.