Κυριακή, Φεβρουαρίου 26

ΣΥΡΙΖΑ: Κουπόνι-ασπιρίνη το market pass για αισχροκέρδεια-μαμούθ


Με αφορμή τις «πανηγυρικές» κυβερνητικές δηλώσεις για το market pass, ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, bουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Δεν είναι η πρώτη φορά που το κυβερνητικό επιτελείο επιχειρεί να ξεγελάσει τους πολίτες με δήθεν μέτρα αντιμετώπισης της ακρίβειας και της αισχροκέρδειας. Σε αυτό το πλαίσιο κινείται και το περιβόητο market pass, ένα κουπόνι που δεν καλύπτει καν τις πραγματικές αυξήσεις των προϊόντων

διατροφής που ανέρχονται στο 15,4% σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ. Ένα ακόμη ημίμετρο, ένα προεκλογικό πυροτέχνημα από μια κυβέρνηση που θεωρεί ότι οι πολίτες πρέπει να είναι ικανοποιημένοι όταν επιβιώνουν με κουπόνια. Τα οποία κουπόνια, τα έχουν οι ίδιοι πληρώσει μέσω των αυξημένων, λόγω της ακρίβειας, εσόδων του ΦΠΑ», δήλωσε.

Και πρόσθεσε: «Η κοινωνία φτωχοποιείται. Αλλά ο κ. Μητσοτάκης αρνείται (;) να αντιληφθεί ότι η μείωση του πραγματικού εισοδήματος των νοικοκυριών και η όξυνση των ανισοτήτων δεν αντιμετωπίζονται με κουπόνια. Αδυνατεί (;) να καταλάβει ότι με την πολιτική του το ιδιωτικό χρέος αυξάνεται, ο μισθός τελειώνει στα μέσα του μήνα, οι φτωχοί γίνονται φτωχότεροι και οι πλούσιοι πλουσιότεροι. Και μπορεί ο ίδιος να κλείνει τα μάτια στις αρνητικές οικονομικές πρωτιές της χώρας, οι πολίτες όμως έχουν καταλάβει πως μόνη διέξοδος είναι η πολιτική αλλαγή. Η νέα προοδευτική διακυβέρνηση που έρχεται για να δώσει τις λύσεις που η κοινωνία έχει ανάγκη».

https://www.sofokleousin.gr/syriza-kouponi-aspirini-to-market-pass-gia-aisxrokerdeia-mamouth

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.