Παρασκευή, Φεβρουαρίου 3

Οι Mask of Prospero παρουσιάζουν το "Hiraeth" ζωντανά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Οι Mask of Prospero παρουσιάζουν το "Hiraeth" ζωντανά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

­

Κατεβάστε το πλήρες press kit (για media partners)

­
κτύου καταστημάτων του.
­

3P Lab & Made of Stone Productions present
Mask of Prospero “Hiraeth” live

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023 // 8Ball Club // Θεσσαλονίκη
Special guests: Euphrosyne & I See Ruins

Ηλεκτρονική προπώληση: https://www.viva.gr/tickets/music/mask-of-prospero-ft-euphrosyne-live-salonica

Σάββατο 4 Μαρτίου 2023 // Temple // Αθήνα
Special guest: Blame Kandinsky

Ηλεκτρονική προπώληση: https://www.viva.gr/tickets/music/mask-of-prospero-hiraeth-release-at-templeΟι Mask of Prospero επιστρέφουν με το δεύτερο ολοκληρωμένο άλμπουμ τους "Hiraeth", που αποτελεί ένα παντοδύναμο μείγμα metalcore και σύγχρονου progressive metal.

 

"Hiraeth" στην ουαλική κουλτούρα είναι όταν η αίσθηση της νοσταλγίας χρωματίζεται από θλίψη και πένθος για την απώλεια. Μια αναπόληση των όσων πέρασαν και δεν επιστρέφουν. Στο δεύτερο ολοκληρωμένο άλμπουμ τους, οι Αθηναίοι Mask of Prospero μάχονται με την αίσθηση της κοινωνικής αποσύνδεσης, αγκαλιάζουν την εσωστρέφεια και δημιουργούν μια σκοτεινή και κυκλοθυμική ατμόσφαιρα γεμάτη βαριά μπασάτα riffs, συναισθηματικές εξάρσεις και επιθετικά ξεσπάσματα που οδηγούν κάθε τραγούδι σε μια ηθική απομόνωση. Το “Hiraeth” αποτελεί ένα μουσικό ταξίδι προς τον εαυτό του ακροατή, στην προσωπική του Horeeya (η ελευθερία στα Αραβικά).

­

Κατεβάστε το πλήρες press kit (για media partners)

Με επιρροές που ποικίλουν από djent και metalcore μέχρι prog όλων των γενεών, με κινηματογραφικές δομές και συνθέσεις, ηλεκτρονικά ηχοτοπία, και φωνητικά που όταν δεν επιδίδονται σε σκισμένες κραυγές αγγίζουν την ποπ μελωδικότητα, οι Mask of Prospero διανύουν την πιο γόνιμη και ποιοτική καλλιτεχνικά περίοδό τους, γεγονός που οδηγεί σε ενθουσιώδεις αντιδράσεις κοινού και μουσικού τύπου για το τελευταίο τους δημιούργημα.

­

Κατεβάστε το πλήρες press kit (για media partners)

Στα πλαίσια της παρουσίασης του "Hiraeth", ανεβαίνουν στην σκηνή του 8Ball Club στην Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου και στην σκηνή του Temple στην Αθήνα, το Σάββατο 4 Μαρτίου σε δύο συναυλίες που αναμένοναι έντονες συναισθηματικά και καθοριστικές για κάθε θεατή.

Δημοσιογραφική επικοινωνία: 3plabgr@gmail.com

­
­

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.