Κυριακή, Φεβρουαρίου 5

«ΗΤΑΝ Η ΑΡΧΗΓΟΣ!» O Παντσέρι «καρφώνει» την Καϊλή για το Qatargate...

Ο Ιταλός πρώην ευρωβουλευτής Α. Παντσέρι, που συνεργάζεται με τις βελγικές αρχές για να εξασφαλίσει μείωση της ποινής του προσφέροντας πληρο...


Ο Ιταλός πρώην ευρωβουλευτής Α. Παντσέρι, που συνεργάζεται με τις βελγικές αρχές για να εξασφαλίσει μείωση της ποινής του προσφέροντας πληροφορίες για τη διαλεύκανση του Qatargate, είναι ο άνθρωπος από τον οποίο εξαρτάται, σε μεγάλο βαθμό, η τύχη της Εύας Καϊλή που παραμένει προφυλακισμένη στις Βρυξέλλες.

Ο συνήγορός του Λόρεν Γκενς, σε συνέντευξή του στον τ/σ Alpha, τον εμφανίζει ως ενδιάμεσο ανάμεσα στο Κατάρ και σε πρόσωπα με επιρροή και ψήφο στο ευρωκοινοβούλιο "φωτογραφίζοντας" ως χρηματιζόμενη την πρώην αντιπρόεδρο του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου Εύα Καϊλή.

Υπενθυμίζεται ότι η Εύα Καϊλή δηλώνει αθώα και εξαπατημένη από τον σύζυγό της με τον οποίο φέρεται να βρίσκεται σε διαδικασία διαζυγίου.

«Στη διαφθορά έχουμε κάποιον που δίνει χρήματα, στην προκειμένη περίπτωση, από το Κατάρ ή το Μαρόκο, σε κάποιον για να κάνει κάτι», ανέφερε ο δικηγόρος του Πιερ Αντόνιο Παντσέρι, Λορεν Γκενς, υποστηρίζοντας ότι ο εντολέας του ήταν απλώς και μόνο ενδιάμεσος, "δείχνοντας" ως πρωταγωνιστές του σκανδάλου τον συνεργάτη του Φραντσέσκο Τζόρτζι, στην Εύα Καϊλή, αλλά και στους Ευρωβουλευτές, Μαρκ Ταραμπέλα και Αντρέα Κοτσολίνο.

Εξήγησε ότι το κρίσιμο ήταν η θέση εξουσίας και η επιρροή στις αποφάσεις που δεν θα μπορούσε να έχει ένας πρώην ευρωβουλευτής όπως ο Παντσέρι.

Σε ερώτηση αν ανήκει στον Παντσέρι η βαλίτσα με τα χρήματα, με την οποία συνελήφθη ο πατέρας της πρώην αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, απάντησε ότι για τις αναφορές των εμπλεκομένων θα δώσει τις σχετικές απαντήσεις στη δικαιοσύνη. «Ο Παντσέρι, από μόνος του δεν θα είχε δώσει, ούτε θα είχε λάβει χρήματα. Αν λάβεις χρήματα από κάποιον και τα δώσεις σε κάποιον άλλον δεν είσαι ο αρχηγός της Μάφιας», είπε για τον Ιταλό πρώην Ευρωβουλευτή ο Γκενς, αφήνοντας αιχμές και για τους υπόλοιπους κατηγορούμενους, οι οποίοι έχουν παρουσιάσει στις καταθέσεις τους τον Παντσέρι ως τον «εγκέφαλο» της οργάνωσης.

«Ο πελάτης μου έχει διαπραγματευτεί την ποινή του και δε φοβάται και δεν είναι εχθρός κανενός. Δεν είναι εχθρός ούτε του κ. Τζόρτζι, ούτε της κ. Καϊλή, Απλά πρέπει να πει τα ονόματα εκείνων που εμπλέκονται στη διαφθορά. Αυτό μόνο», είπε χαρακτηριστικά. Αντίστοιχα σε ό,τι αφορά στις σχέσεις του Παντσέρι με τους Τζόρτζι και Καϊλή, συμπλήρωσε ότι είχε καλή σχέση μαζί τους, καθώς με τον Φραντσέσκο Τζόρτζι συνεργαζόταν ήδη από το 2019.


 http://www.press-gr.com/2023/02/o-quatargate.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.