
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο οποίος παρουσιάζει με την Τζένη Μελιτά την εκπομπή, «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν», σήμερα απουσίαζε καθώς νοσεί με κορωνοϊό για τρίτη φορά.
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μιλώντας ζωντανά από το σπίτι του ανέφερε χαρακτηριστικά: «Με έφαγαν οι Άγιοι Βαλεντίνοι φαίνεται. Έχω Covid από σήμερα, οπότε καταλαβαίνεις.
Το έχω ξαναπεράσει άλλες δύο φορές, την ξέρω την ιστορία» είπε χαρακτηριστικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος και πρόσθεσε για τα συμπτώματα: «Καλά είμαι. Μπουκωμένος είμαι. Ήθελα να σας δω, μου λείπετε τώρα πάρα πολύ».Από την πλευρά της, η Τζένη Μελιτά συμπλήρωσε: «Εμείς μιλήσαμε το πρωί με τον Φώτη και όταν μου το είπε έκλαιγα, έλεγα «χωρίς τον Φώτη δεν θέλω». Συγκινήθηκα μωρέ».
Από την πλευρά της, η Τζένη Μελιτά συμπλήρωσε: «Εμείς μιλήσαμε το πρωί με τον Φώτη και όταν μου το είπε έκλαιγα, έλεγα «χωρίς τον Φώτη δεν θέλω». Συγκινήθηκα μωρέ».
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.