Πέμπτη, Φεβρουαρίου 23

Qatargate: Αποφυλακίστηκε αλλά με βραχιολάκι ο σύντροφος της Εύας Καϊλή, Φραντσέσκο Τζόρτζι

Qatargate: Αποφυλακίστηκε αλλά με βραχιολάκι ο σύντροφος της Εύας Καϊλή, Φραντσέσκο Τζόρτζι

Αργά την Πέμπτη το απόγευμα οι Ομοσπονδιακές Δικαστικές Αρχές του Βελγίου ανακοίνωσαν πως ο σύντροφος της Εύας Καϊλή, Φραντσέσκο Τζόρτζι, αποφυλακίζεται και θα βρίσκεται αφεξής σε κατοίκον περιορισμό με βραχιολάκι.

Είχε προηγηθεί νέα ακρόαση του Φραντσέσκο Τζόρτζι ενώπιον των βελγικών αρχών.

Ερωτήματα εγείρει το γεγονός ότι ο σύντροφος της Εύας Καϊλή και ο φερόμενος ως εγκέφαλος του Qatargate, Αντόνιο Παντσέρι, βρέθηκαν στο ίδιο κελί για μερικές ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παντσέρι έχει κάνει συμφωνία με τις αρχές να δώσει πληροφορίες με αντάλλαγμα μείωση της ποινής του.

Περίπου στη 13:00 ώρα Ελλάδος ολοκληρώθηκε η νέα ακρόαση του Τζόρτζι, ο οποίος βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές του Σεν Ζιλ. Ο δικήγορος του δεν θέλησε να προβεί σε δηλώσεις πριν την ακρόαση του πελάτη του. Ωστόσο, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας είπε μόνο ότι όλα θα απαντηθούν το απόγευμα, με την ανακοίνωση της εισαγγελίας σχετικά με το εάν θα συνεχιστεί η προφυλάκιση του Τζόρτζι ή ίσως αφεθεί με περιοριστικούς όρους.

Όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια της ΕΡΤ στις Βρυξέλλες, Ειρήνη Ζαρκαδούλα, σύμφωνα με πληροφορίες είναι δύσκολο αυτή τη στιγμή να αφεθεί ελεύθερος.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.