Δευτέρα, Φεβρουαρίου 27

Οργή στο twitter για την εισαγγελική παρέμβαση κατά Πολάκη-Τεράστιο κύμα αλληλεγγύης για τον Βουλευτή

Πολακης_0

Νέες διαστάσεις, λαμβάνει το ζήτημα της ανάρτησης του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Παύλου Πολάκη. Η απόφαση του προϊστάμενου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, να πραγματοποιηθεί προκαταρκτική έρευνα για τυχόν τέλεση δύο τουλάχιστον αδικημάτων: της διέγερσης πολιτών στη διάπραξη εγκλημάτων και της βίας κατά δικαστικών λειτουργών, έχει προκαλέσει θύελα

αντιδράσεων στο twitter, με τους χρήστες να βλέπουν για μια ακόμη φορά, την δικαιοσύνη να έχει επιλεκτική παρέμβαση και αντανακλαστικά.

Οι χρήστες βλέπουν μια ενορχηστρωμένη προσπάθεια με σκοπό την απαξίωση του Παύλου Πολάκη, καθώς την ώρα που όταν άλλοι απειλούσαν εισαγγελείς, αλλά και δημοσιογράφους με φυλάκιση, κανένας εισαγγελέας και καμιά ΕΣΗΕΑ δεν είπε κουβέντα.

 

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%9f%cf%81%ce%b3%ce%ae-%cf%83%cf%84%ce%bf-twitter-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b5%ce%b9%cf%83%ce%b1%ce%b3%ce%b3%ce%b5%ce%bb%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%ad%ce%bc%ce%b2%ce%b1/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.