Τετάρτη, Φεβρουαρίου 15

ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ!!! Στρατηγός ΗΠΑ: Δεν αποκλείω να είναι ΕΞΩΓΗΙΝΑ τα UFO που καταρρίπτονται


email sharing button
Τι μεταδίδει το REUTERS και ο SPIEGEL…

Όπως μεταδίδει το Πρακτορείο Reuters, o στρατηγός της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ που επιβλέπει τον εναέριο χώρο της Βόρειας Αμερικής δήλωσε την Κυριακή μετά από μια σειρά καταστροφών αγνώστων αντικειμένων ότι δεν θα απέκλειε ακόμη και εξωγήινους ή οποιαδήποτε άλλη εξήγηση.

 

«Ο στρατηγός των ΗΠΑ δεν αποκλείει εξωγήινους ως απόπειρα εξήγησης», γράφει το γερμανικό SPIEGEL.

Ερωτηθείς εάν είχε αποκλείσει την εξωγήινη προέλευση τριών αερομεταφερόμενων αντικειμένων που καταρρίφθηκαν από αμερικανικά πολεμικά αεροσκάφη σε ισάριθμες ημέρες, ο στρατηγός Glen VanHerck είπε: «Θα αφήσω την κοινότητα των πληροφοριών και την κοινότητα της αντικατασκοπίας να το εξηγήσουν. Δεν έχω αποκλείσει ο,τιδήποτε.”

«Σε αυτό το σημείο συνεχίζουμε να αξιολογούμε κάθε απειλή ή πιθανή απειλή, άγνωστη, που προσεγγίζει την Βόρεια Αμερική με μια προσπάθεια να την εντοπίσουμε», δήλωσε ο VanHerck, επικεφαλής της Διοίκησης Αεροδιαστημικής Άμυνας και Βόρειας Διοίκησης των ΗΠΑ.

Τα σχόλια του VanHerck έγιναν κατά τη διάρκεια ενημέρωσης του Πενταγώνου την Κυριακή, αφού ένα αμερικανικό μαχητικό αεροσκάφος F-16 κατέρριψε ένα αντικείμενο οκταγωνικού σχήματος πάνω από τη λίμνη Huron στα σύνορα ΗΠΑ-Καναδά, όπως σας ενημέρωσε το ΕΛ.

Υπενθυμίζεται πως ο πρώην Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν – Κλοντ Γιούνκερ ( Jean – Claude Juncker ) είχε αποκαλύψει σε ομιλία του στο Ευρωκοινοβούλιο ότι συνομιλεί και είναι σε επαφή με ηγέτες άλλων πλανητών οι οποίοι, μάλιστα, είναι εξαιρετικά ανήσυχοι για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης!!!

Θέλουν πράγματι να εμφανίσουν… εξωγήινους ή θα χρησιμοποιήσουν απλά το αφήγημα της «εξωγήινης απειλής» για να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη και να επιβάλλουν αυτά που θέλουν αλλά και να καλύψουν άλλα θέματα;;;

Δείτε τον και θυμηθείτε ή, όσοι δεν ξέρετε, παρακολουθήστε τι είναι το τέταρτο σενάριο από τον Δημοσθένη Λιακόπουλο μιας και ο Van Jerck δεν αρνείται τα εξωγήινα UFO.

Δείτε τον και θυμηθείτε ή, όσοι δεν ξέρετε, παρακολουθήστε τι είναι το τέταρτο σενάριο από τον Δημοσθένη Λιακόπουλο μιας και ο Van Jerck δεν αρνείται τα εξωγήινα UFO.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .