Παρασκευή, Μαρτίου 31

Μήπως έχετε ομάδα αίματος 0; Σταματήστε αμέσως να πίνετε!…


Λογικά γνωρίζετε ότι αν έχετε ομάδα αίματος 0, μπορείτε να δώσετε αίμα σε όλες τις άλλες ομάδες αίματος! Αυτή είναι μια πολύ μοναδική ικανότητα που έχει η δική σας ομάδα αίματος.

Δεν συμφωνείτε; Αλλά, από την άλλη πλευρά, μπορείτε να λάβετε αίμα από ανθρώπους μόνο με την ίδια ομάδα αίματος, το οποίο δεν είναι και το καλύτερο πράγμα – επειδή η ομάδα αίματος Ο είναι πολύ σπάνια! Αλλά, θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι αυτό δεν είναι το μόνο πράγμα που σας κάνει να ξεχωρίζετε! Οι ειδικοί λένε ότι υπάρχουν ορισμένα πράγματα που σχετίζονται με την ομάδα αίματος

σας που σας κάνουν να είστε μοναδικοί και να διαφέρετε από τους άλλους ανθρώπους γύρω σας. Απλά ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω άρθρο και θα μάθετε περισσότερα για αυτό!
Δείτε τι πρέπει να γνωρίζετε – είστε πιο ευάλωτοι σε κάποιες ασθένειες, το οποίο είναι κακό! Αλλά, είστε επίσης γεννημένοι ηγέτες, είστε εξαιρετικά δραστήρια άτομα και επικεντρώνεστε σε κάθε στόχο σας! Και, δεν αφήνετε τίποτα να αποσπάσει την προσοχή από την επιλεγμένη διαδρομή σας. Αυτές οι ισχυρές ικανότητες και τα χαρακτηριστικά σας κάνουν να ξεχωρίζετε και ο καθένας θέλει να σας έχει γύρω του.

Αλλά, από την άλλη πλευρά, (όπως προαναφέραμε), τα άτομα με ομάδα αίματος Ο είναι πιο «ευάλωτα» σε ορισμένες ασθένειες και προβλήματα υγείας , όπως: έλκος, δυσλειτουργία του θυρεοειδούς, χαμηλά επίπεδα θυρεοειδικών ορμονών και ανεπάρκεια ιωδίου. Αυτές οι δυσλειτουργίες μπορεί να προκαλέσουν περαιτέρω παρενέργειες όπως υπερβολικό σωματικό βάρος και κατακράτηση υγρών. Θα εκπλαγείτε όταν μάθετε ότι στην Ιαπωνία, αυτός ο τύπος αίματος έχει από καιρό συνδεθεί με ένα μοναδικό τύπο προσωπικότητας. Οι εργοδότες μπορούν ακόμη και να σας ρωτήσουν σχετικά με την ομάδα αίματός σας, σε συνέντευξη για μια θέση εργασίας! Τα άτομα με ομάδα αίματος O συχνά περιγράφονται ως υπεύθυνα, δραστήρια, οργανωμένα, προσηλωμένα, συνειδητοποιημένα και πρακτικά. Πιστεύεται ότι μπορούν να προσανατολιστούν καλύτερα και είναι πολύ λογικά. Πιστεύεται ότι προέρχεται από το γεγονός ότι οι πρόγονοί τους ήταν κυνηγοί που έπρεπε να τηρούν με ακρίβεια την αξιολόγηση του περιβάλλοντος ώστε να είναι σε θέση να επιβιώσουν.

Η καφεΐνη μπορεί να είναι πολύ επιβλαβής, επειδή αυξάνει τα επίπεδα της αδρεναλίνης, τα οποία είναι ήδη υψηλά σε άτομα με ομάδα αίματος 0.

Υπερκινητικά και παρορμητικά άτομα

Τα άτομα με ομάδα αίματος Ο είναι συνήθως υπερκινητικά και παρορμητικά, και κάτω από καταστάσεις έντονου στρες εκνευρίζονται εύκολα. Αυτή η μεγαλύτερη ευαισθησία που έχουν σε συνδυασμό με μια ανθυγιεινή διατροφή και ένα πιο ανθυγιεινό τρόπο ζωής τα κάνει πιο ευάλωτα στις επιβλαβείς μεταβολικές διαδικασίες, όπως η αντίσταση στην ινσουλίνη, η αργή δραστηριότητα του θυρεοειδούς και η αύξηση του σωματικού βάρους. Και, θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι τα άτομα με ομάδα αίματος Ο έχουν υψηλές ποσότητες οξέων του στομάχου που οδηγούν σε ένα πιο ευαίσθητο στομάχι και στο σχηματισμό τελικά έλκους.

Οι ειδικοί λένε ότι αν ανήκετε στην ομάδα αίματος 0 θα πρέπει να μείνετε μακριά από την καφεΐνη και το αλκοόλ. Η καφεΐνη μπορεί να είναι πολύ επιβλαβής, επειδή αυξάνει τα επίπεδα της αδρεναλίνης, τα οποία είναι ήδη υψηλά σε άτομα με ομάδα αίματος 0. Θα πρέπει επίσης να ασκήστε κάθε μέρα, ή τουλάχιστον 3-4 φορές την εβδομάδα.

 https://www.aftodioikisi.gr/ygeia/mipos-echete-omada-aimatos-0-stamatiste-amesos-na-pinete/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .