Πέμπτη, Μαρτίου 9

Συγκλονίζει 19χρονη που επιβίωσε στα Τέμπη: «Θυσιάζουμε ανθρώπους για να φτιάξουμε ράγες; – Να καούν οι ράγες και να καούν όλα!» (video)

 «Δεν έχω κοιμηθεί εδώ και 8 μέρες - Πώς κοιμούνται ήσυχοι τα βράδια;», αναρωτήθηκε οργισμένη η νεαρή γυναίκα

Ντρέπομαι που επέζησα και ζητάω συγγνώμη από όλα αυτά τα παιδιά που χάθηκαν, εγώ ντρέπομαι», είπε η επιζώσα του δυστυχήματος στα Τέμπη, Βασιλική Οικονομάκη, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Λιάγκα.

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση, η 19χρονη που είναι μία από τους ελάχιστους που κατάφεραν να επιβιώσουν από το δεύτερο βαγόνι του τρένου, μίλησε χωρίς περιστροφές για όλα όσα έχει ζήσει

έκτοτε.

«Δεν έχω κοιμηθεί. Οκτώ μέρες δεν έχω κοιμηθεί. Και όλοι αυτοί κοιμούνται και βγαίνουν με το κουστούμι τους. Και πάει η άλλη και μου πετάει στα τρένα που έχει μέσα νεκρά παιδιά τριαντάφυλλα λες και είμαστε στα μπουζούκια», είπε οργισμένη η κ. Οικονομάκη.

«Και δεν ντρέπονται και κοιμούνται ήσυχοι τα βράδια. Πώς κοιμάσαι ήσυχος; Και βγαίνεις και λες φταίει ο άλλος που έβαλε φωτιά στο Μάτι; Όλοι φταίνε. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Όλα αυτά πέθαναν για το τίποτα. Και τι είμαστε να λέμε ότι όλοι αυτοί ήταν θυσίες; Στον μεσαίωνα είμαστε και θυσιάζουμε ανθρώπους για να φτιάξουμε ράγες; Να καούν οι ράγες και να καούν όλα! Οι άνθρωποι αυτοί πώς θα γυρίσουν πίσω; Οι οικογένειες αυτές πώς θα ξαναχαμογελάσουν που δε θα ξαναδούν τα παιδιά τους;»

Ακούστε τη συγκλονιστική εξομολόγηση της Βασιλικής Οικονομάκη:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .