Τετάρτη, Μαρτίου 8

«Βόμβα» από Ρουσόπουλο: «Το 2008 όταν εγώ κατηγορήθηκα για σκάνδαλο δεν κατέβηκα υποψήφιος» (Βίντεο)

Τι απάντησε ο βουλευτής της ΝΔ Θόδωρος Ρουσόπουλος σε ερώτηση για την υποψηφιότητα Καραμανλή,

rousopoulos 2

«Δεν πρέπει να επιτρέψουμε μια εθνική τραγωδία να γίνει κρίση Δημοκρατίας γιατί το επόμενο βήμα είναι οι ακρότητες, δηλαδή τα κόμματα που κινούνται εκτός Δημοκρατικού τόξου να ωφεληθούν υπολογίζοντας ότι όλοι είναι ίδιοι» ανέφερε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θεόδωρος Ρουσόπουλος μιλώντας στο OPEN με αφορμή την τραγωδία των Τεμπών συμπληρώνοντας ότι «ευθύνες υπάρχουν».

Σε ερώτηση για το αν θα πρέπει να είναι υποψήφιος ο πρώην υπουργός Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, ο κ. Ρουσόπουλος είπε: «Δεν θα σας πω τι πρέπει να κάνει. Θα σας πω ότι το 2008 όταν εγώ κατηγορήθηκα αδίκως για μια αθλιότητα, το οποίο με αθώωσε το ΚΚΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή το 2010 αλλά και η Δικαιοσύνη. Εγώ είπα στον Καραμανλή ότι δεν θα κατέβω υποψήφιος. Υπάρχουν στιγμές στην πολιτική που κραυγάζεις και δεν σε ακούει κανένας και στιγμές που ψιθυρίζεις και σε ακούνε όλοι. Όσα δίκαια και να έχει δεν πρόκειται να σου αναγνωριστεί κανένα δίκαιο. Ας υποθέσουμε ότι τα είχε κάνει τέλεια ο κ. Καραμανλής. Τα φώτα έχουν στραφεί πάνω σε ένα πρόσωπο και σε μια κυβέρνηση. Και όχι αδίκως στην κυβέρνηση ή σε κάποιο πρόσωπο με την έννοια ότι έχει την τελική ευθύνη».

«Υπάρχουν στιγμές στην πολιτική που σε οδηγούν σε μια λύση» πρόσθεσε.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα στο 04.05

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .